Luk

Bayern før Barca: Bekymr jer ikke, Benfica

| Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

Hertha Berlin - Bayern München
Bundesliga (23/01)
Oddset 11,00 6,50 1,23
bet365 9,00 6,00 1,25

Bayern München-træner Julian Nagelsmann mener kampen mod FC Barcelona er vigtig, til trods for Bayern allerede er videre i Champions League. Bayern stiller med det stærkest mulige hold, og Benfica skal ikke bekymre sig, lyder det fra træneren.

Onsdag aften tager Bayern München imod FC Barcelona i Champions League. Bayern har maksimum point i gruppen, og er dermed sikret videre avancement.

For Barcelona er der omvendt masser at spille for, da de med en sejr ligeledes kan sikre sig 1/8-finalerne i den prestigefyldte turnering.

Forud for kampen har Bayern-træner Julian Nagelsmann afholdt pressemøde, og han mener stadig sejren er vigtig.

- Barcelona er et rigtigt godt hold, og de har stadig verdensklasse spillere. De er pressede i tabellen, og de vil give alt. Det vil blive godt for kampen. For os handler det ikke om at sparke nogen ud (af Champions League, red.). Det handler om de tre point, siger Nagelsmann ifølge klubbens Twitter-profil.

Selvom det ikke handler om at sende andre klubber ud af Champions League, mener Nagelsmann ikke, at Benfica skal bekymre sig. Han vil gøre alt for at hjælpe portugiserne videre. 

- Bare rolig, vi stiller med det stærkest mulige hold. Jeg sender hilsner til Lissabon. I skal ikke bekymre jer, udtaler Nagelsmann. 

Bayern meddeler ligeledes på Twitter, at Leon Goretzka. Serge Gnabry og Eric Maxim Choupo-Moting er skadede, og at de ikke vil blive klar til morgendagens kamp.

- Det er stadig en vigtig kamp. Champions League er altid noget specielt, lyder det fra Bayern-træneren.

Kampen mellem Bayern München og FC Barcelona spilles onsdag aften klokken 21.


Af Jeppe Brøgger Nielsen
Fredag 21. januar