Luk

Bayern gennembankede Bochum 7-0

| Bundesliga | 13 kommentarer

Bayern München viste ingen nåde og gennembankede Bochum med 7-0 i Bundesligaen. Augsburg vandt samtidigt med 1-0 over Gladbach.

Bayern München vandt i midtugen i sikker stil med 3-0 på udebane over FC Barcelona i Champions League.

Lørdag eftermiddag skulle de forsøge at erobre førstepladsen fra Wolfsburg, der har lavet maksimumpoint i de fire første runder og derfor var to point foran de tyske mestre.

Det skete mod Bochum, der stod noteret for tre point i de fire første kampe.

Den mission startede planmæssigt efter 17 minutters spil, da Leroy Sane krøllede et frispark over muren og i nettet ved den nærmeste stolpe fra små 30 meters afstand. 1-0 til Bayern.

Ti minutter senere fordoblede Joshua Kimmich den føring, efter et indlæg fra Sane, som midtbanespilleren både fik tid til at tæmme og vende rundt om sig selv, inden han sparkede den i nettet fra kanten af det lille felt.

I det 32. minut slog Bayern kontra og fangede Bochum fuldstændigt på hælene. Thomas Müller spillede Serge Gnabry i højresiden, og han oversprintede sin direkte modstander og sparkede bolden fladt i nettet i modsatte side.

To minutter før pausen blev det også 4-0, da Bochums Vassilios Lampropoulos lavede et lettere komisk selvmål.

I et forsøg på at forhindre en Bayern-afslutning i feltet, spillede han bolden tilbage mod sin keeper, der dog var på vej ud af feltet for at opsnappe bolden, og så stod det 4-0, da dommerne fløjtede til pause.

Et kvarter efter pausen spillede Sane bolden skråt tilbage til Gnabry, der tog en dårlig tæmning i feltet.

Bolden fortsatte dog hen til Lewandowski, der tæt under mål sparkede bolden i nettet til 5-0.

Fem minutter senere afsluttede Joshua Kimmich et sandt mønsterangreb, da han spillede den bredt til Gnabry, der lagde den på tværs til Goretzka, som headede den videre til Kimmich, der var løbet ind i feltet og sparkede bolden det sidste stykke i nettet til 6-0.

Eric Chupo-Moting lukkede og slukkede til 7-0 i det 79. minut, da han var først over en ripost efter en Müller-afslutning.

Bochum-keeperen sprællede forgæves og reddede to Chupo-Moting-forsøg, inden han måtte lade sig passere tredje gang og dermed hente b Augsburg 1-0 over Borussia Mönchengladbach, hvor Mads Valentin Pedersen fik lidt over en halvleg i sejren.


 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december