Luk

Bayern i Bellingham-kritik: Går alt for langt

| Bundesliga | 15 kommentarer

Infoboks

St. Pauli - Dortmund
DFB Pokal (18/01)
bet365 6,00 5,00 1,44

Bayern München-formand Oliver Kahn lægger ikke skjul på, at Dortmund-talentet Jude Bellingham gik for langt, da han insinuerede matchfixing i lørdagens derby.

- Du giver en dommer, som tidligere har været involveret i matchfixing, lov til at dømme den største kamp i Tyskland. Hvad forventer du?

Det vakte opsigt, da Jude Bellingham sagde sådan efter Dortmunds 2-3-nederlag til Bayern München i lørdags, hvor BVB følte sig bortdømt.

Fodboldforbundet i Tyskland har åbnet sag mod Dortmund-kometen på baggrund af udtalelsen om dommer Felix Zwayer, og i Bayern München er man heller ikke tilfreds med udtalelsen.

Det siger formand Oliver Kahn til tyske Sky.

- Jeg er den sidste, der ikke forstår spillere. Nogle gange siger man ting, som man helt sikkert kommer til at fortryde, når man ser tilbage.

- Selvfølgelig er det at gå et skridt for langt. Et kæmpe skridt. Jeg kan ikke huske nogen sige noget som helst som det før. Jeg ved ikke, hvordan han fik idéen til at komme med sådan en udtalelse, siger Kahn.

Zwayer blev i 2005 fundet skyldig i at have taget imod 300 euro for angiveligt at påvirke beslutninger til fordel for klubben Wuppertaler, hvilket kostede en karantæne på seks måneder.


Af Martin Schmidt

15 kommentarer

Varcelona 08:54          
Klart han siger det, når dommerens "fejl" var til hans hold fordel.
Kosovar 08:56          
Ballack gjorde det også. Sjovt nok også mod Bayern
badazz 08:57          
Klart han siger det, når dommerens "fejl" var til hans hold fordel.
Om Jude har ret eller ej, så er det problematisk med hans udtalelse.
Grim Reaper 09:04          
Kahn lyder, som alle andre Bayern-repræsentanter, fuldstændig blottet for selvindsigt. Godt, at han ved hvor, skabet skal stå, den kære Kahn
KiksetIndspark 09:47          
Ja, Kahn har haft min største respekt som spiller, men i hans Bayern-rolle er han desværre blevet en usmageligt direktør-agtig figur, og det har ødelagt hans image fuldstændig.
Augenthaler taler for sig selv 09:51          
Om Jude har ret eller ej, så er det problematisk med hans udtalelse.
At påpege, at dommeren tidligere har været involveret i matchfixing, når dette er et ubestrideligt faktum, og den pågældende dommer blev idømt 6 måneders karantæne for forholdet, er vel ikke problematisk. Det er i givet fald et problem, som DFB selv har skabt ved at lade en sådan dommer fortsætte karrieren på højeste niveau.

En straf til Bellingham for udtalelsen vil derimod være uhyre problematisk, da man i så fald fra DFB´s side tilkendegiver, at man har brug for at skjule det forhold, at man har en match-fixingdømt dommer rendende rundt, hvilket alt andet lige sværter hele organisationen.
Istanbul05 10:17          
Forståelig udtalelse af en ung spiller, problemet er at den dommer ikke er sendt på pension for længst..... han burde aldrig dømme så meget som en serie 5 kamp igen
Søndag 16. januar