Luk

Bayern-komet: Canada har kvalitetsspillere

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Bayern München
DFB Pokal (27/10)
bet365 6,50 4,75 1,40

Bayern Münchens Alphonso Davies mener, at de europæiske klubber bør kigge mod Canada, hvis de vil have kvalitetsspillere.

Alphonso Davies har taget Bayern München med storm, siden han kom til klubben sidste år. Efter en omskoling har han bidt sig fast på venstre back, og det tyder ikke på, at han giver pladsen fra sig.

Han kom fra Vancouver Whitecaps i sit hjemland Canada, og han mener, at de europæiske klubber bør kigge mere mod det nordlige Amerika, for der er spillere nok at tage af.

- Jeg har altid haft det sådan, at Canada har kvalitetsspillere, og når nogle af os spiller på så højt niveau i Europa, så åbner det klubbernes øjne for canadiske spillere.

- Selvom det sner i Canada, og selvom vi spiller hockey, så spiller vi stadig fodbold, og vi er gode til det, siger Davies ifølge ESPN.

En anden canadier, der lige nu er ved at indtage Europa, er 20-årige Jonathan David, som spiller under Jess Thorup i Gent.

Alphonso Davies har trods sin alder på bare 19 år spillet 17 A-landskampe for Canada. Han har blandt andet spillet sammen med Manjrekar James, som lige nu er på kontrakt i FC Midtjylland.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 24. oktober