Luk

Bayern legede sig til storsejr mod Kiev

| Champions League | 7 kommentarer

Den tyske maskine fra Bayern München ruller videre i Champions League efter en 5-0-sejr på hjemmebane over Dynamo Kiev.

Bayern München virker ustoppelige fra sæsonstarten af. Tyskerne fører Bundesligaen og deres gruppe i Champions League, efter de vandt suverænt over FC Barcelona i første runde.

Derfor var de selvsagt store favoritter på hjemmebane mod Dynamo Kiev, hvilket var tydeligt fra start af på stadionet i München.

Robert Lewandowski scorer næsten i alle kampe i disse år, og aftenens ukrainske modstander kunne han heller ikke stå for.

Sergiy Sydorchuk ramte bolden på armen i feltet, og den målfarlige polak kunne dufte en scoring fra pletten.

Herfra sparkede han sikkert bolden i kassen til en tysk føring.

Et kvarter senere var han på pletten igen, da Bayern fik alt for meget plads. Thomas Müller lagde en aflevering ned imellem forsvarsspillerne, hvorfra Lewandowski satte indersiden på til 2-0.

Efter pausen ville Serge Gnabry også lege med. Tyskeren fik bolden i dybden og gjorde sig ikke meget betænkningstid, for han hakkede bare bolden op i det korte hjørne via overliggeren til 3-0.

Det blev næsten legestue for Bayern til sidst. Leroy Sane tog chancen fra en spids vinkel, da Kiev-målmanden ikke var positioneret ordentligt, og bolden sejlede ind til 4-0.

Maxim Choupo-Moting ville også lege med kort før tid. På et fremragende indlæg dukkede han op i feltet og headede tyskerne på 5-0.

Større blev sejren ikke, og tyskerne fører nu deres gruppe suverænt foran Benfica, Kiev og bundproppen Barcelona.


Af Theis Fischer Brandt

7 kommentarer

Ludomania 22:58          
Verdens bedste hold
deutsche 23:02          
@Ludomania ENIG
Fl@skebøf 23:05          
Som Bayern spiller lige nu og her er jeg helt enig. Der er klasse over stort set hele linjen og med en klart defineret spillestil.
mmahen1962@hotmail.com 23:10          
de er også klare favoritter. de har alt på plads. det er kun psg som kan true dem hvis de får alt på plads inden foråret. ellers er bayern favoritter med ham polakken der går amok igen og igen.
Jinxed88 23:19          
Det begynder at ligne noget med Nagelsmann ved roret. Fuld gas på den tyske maskine. Iøvrigt et vanvittigt mål Sané får smækket i kassen, hold da ferie! Og Lewy bli´r bare ved og ved. Klasse simpelthen.
Basti 23:57          
Ærgerligt at der ikke er fuld smæk på tribunerne endnu i Tyskland. Det kunne sagtens have gjort endnu mere ondt på Kiev..

Bayern burde reelt set have vundet den kamp 7 eller 8-0. Kæmpe chancer der bliver brændt undervejs..

Fedt at Choupo også lige kommer ind igen og header den ind til 5-0. Verdensklasse!
Karpan 02:20          
Bayern burde reelt set have vundet den kamp 7 eller 8-0. Kæmpe chancer der bliver brændt undervejs..
Jep, ligesom Kyiv burde havde fået 3-3, hvis de havde en målmand, og angribere der ikke enten snorksover når der kommer til tilfældig chance og kunne afslutte i samme kaliber som Gnabry gjorde det.

On topic:
5-0 er en fair afspejling af kampen.
Torsdag 2. december