Luk

Bayern melder Davies ude på ubestemt tid

| CONCACAF Gold Cup | 3 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Bayern München
DFB Pokal (27/10)
bet365 6,50 4,75 1,40

Bayern Münchens Alphonso Davies er blevet ramt af en alvorlig ankelskade, og dermed misser han Canadas Gold Cup-slutrunde, da han er ude på ubestemt tid.

Canada står over for CONCACF Gold Cup, men de bliver nødt til at undvære deres helt store stjerne Alphonso Davies, da han er kommet galt afsted med sin ankel i træningslejren.

Canada meldte allerede fredag, at Davies ikke kunne blive klar til slutrunden, og nu har Bayern München så også meldt nyt ud om deres canadiske spiller.

De oplyser nemlig om på deres hjemmeside, at Davies har fået revet en muskel over i sin venstre ankel, og at de ikke ved, hvornår han igen er til rådighed for Julian Nagelsmann og co.

- Alphonso Davies står over for en periode på sidelinjen hos Bayern München. Den 20-årige fik revet en muskel over i sin venstre ankel under Canadas forberedelser til Gold Cup, skriver Bayern på sin hjemmeside.

Desuden melder de tyske mestre, at Davies er vendt tilbage til München, hvor han nu vil påbegynde sin genoptræning.

Det er et stort tab for det canadiske landshold, hvor Davies har været en vigtig spiller, da han står noteret for ni mål og 13 assists i blot 23 kampe for Canada.

20-årige Alphonso Davies har kontrakt med Bayern München frem til sommer 2025. 


Af Raymund Nelausen
Søndag 24. oktober