Luk

Bayern moste sejlende Frankfurt i målfest

| Bundesliga | 3 kommentarer

Bayern München skød en sløj Eintracht Frankfurt-defensiv i sænk med 5-2 på Allianz Arena og lagde dermed igen afstand til Dortmund.

Bayern München bød lørdag Eintracht Frankfurt op til dans, og det var to vidt forskellige formkurver, de to hold gik ind til kampen med.

Bayern München var ubesejret i 12 kampe og havde hentet fem sejre på stribe, mens Frankfurt – der havde Frederik Rønnow på bænken – havde tabt de sidste fire kampe og nærmede sig nedrykningsstregen.

Bayern kom planmæssigt fra land med chancer til Robert Lewandowski, Ivan Perisic og Benjamin Pavard i de indledende minutter.

Efter 17 minutter gik den så ikke længere for Frankfurt, for her smed Bundesligaens assistkonge Thomas Müller et indæg i feltet, som Leon Goretzka bankede i kassen til 1-0.

Mod slutningen af halvlegen pressede Bayern igen på, hvor David Alaba og Robert Lewandowski noterede sig gode muligheder.

Kort før pausen var det i stedet Thomas Müller, der udnyttede en tøvende Frankfurt-defensiv. Alphonso Davies lagde bolden i feltet, og Müller sendte kuglen ind til 2-0, der var stillingen ved pausen.

Lynmål og to Frankfurt-kasser
Ikke engang et minut var gået af anden halvleg, før Bayern var på 3-0, og igen var det efter håbløst tøvende forsvarsspil af Frankfurt.

Kingsley Coman lagde en flot aflevering på tværs ind til Robert Lewandowski, der ganske umarkeret fik lov at heade bolden i kassen til 3-0.

Frankfurt lagde sig dog langt fra ned, og efter 52 minutter var der reduceret. Et hjørnespark endte hos Martin Hinteregger, der drejede bolden i mål til 3-1.

Fire minutter senere lå bolden igen inde bag Manuel Neuer, og det var efter helt samme opskrift. Et hjørnespark endte hos Hinteregger, som denne gang headede bolden resolut ind. 3-2.

Frankfurt-defensiven sejlede
Det var dog kun kortvarigt, at spændingen var tilbage i kampen. Seks minutter senere øgede Alphonso Davies nemlig til 4-2.

Frankfurt leverede en horribel omgang forsvarsspil og lagde bolden til rette for Davies, der nemt kunne sparke bolden ind ved fjerneste stolpe.

Mijat Gacinovic og Andre Silva havde ellers glimrende tilbud i den anden ende, men skarpheden foran mål manglede.

I stedet blev det 5-2 til Bayern, og igen-igen fik hjemmeholdet en hjælpende fod af Frankfurt.

Hinteregger forsøgte at afværge en bold fra Serge Gnabry, men i stedet ramte han sin egen fod, og bolden gik i kassen.

Ti minutter før tid var Frankfurt uhyre tæt på i den anden ende, da Filip Kostic tog en glimrende solotur og bankede bolden på stolpen - men desværre for gæsterne gik bolden i spil igen.

En hæsblæsende affære endte med en 5-2-sejr til Bayern München, der nu igen er fire point foran Dortmund, som de brager ind i på tirsdag.


Af Sara Margren
Lørdag 6. juni