LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Bayern München vil overveje bud på Boateng

| Bayern München | 4 kommentarer
Bayern München vil overveje bud på Boateng
Foto: Getty Images
Karl-Heinz Rummenigge afslører, at Bayern München er klar til at overveje eventuelle bud på forsvarsprofilen Jerome Boateng, der har ytret ønske om et skifte.

Bayern Münchens Jerome Boateng afslørede for en måneds tid siden, at han stadig gør sig tanker om igen at prøve sig af i udlandet, hvilket han ikke prøvet siden et skuffende ophold i Manchester City i sæsonen 2010-11.

Flere storklubber har angiveligt vist interesse for den tyske stopper, og Bayern Münchens bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, fortæller onsdag, at klubben ikke vil stå i vejen for Boatengs ønsker.

- Hans tanker om at forlade Bayern eksisterer stadig, det har hans agent fortalt mig, siger Rummenigge til Bild ifølge AS.

 - Vi ved, at det her emne måske nærmer sig. Hvis en klub er interesseret, og Jerome siger, at han vil skifte til klubben, så vil vi overveje det.

- Jeg skjuler ikke det faktum, at vi har en finansiel tærskel, men jeg ved, at Jerome tænker på at skifte.

Jeromo Boateng har kæmpet med adskillige skader i de seneste år, men han formåede alligevel at få en plads i Joachim Löws VM-trup, der i weekenden spiller sin første kamp.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten
Onsdag 23. januar