Luk

Bayern München binder kometen Musiala

| Bundesliga | 5 kommentarer

Infoboks

PSG - Bayern München
Champions League Slutspil (13/04)
Oddset 3,05 4,10 2,10
bet365 2,90 4,00 2,15

Bayern München har givet den første professionelle kontrakt til 18-årige Jamal Musiala, som allerede har vist prøver på sit store talent. Han har lavet en aftale til sommeren 2026.

I Bayern München har 18-årige Jamal Musiala vist sig frem på fornem vis, og nu har klubben belønnet midtbanespilleren med hans første professionelle kontrakt i karrieren.

Således har parterne indgået en aftale, som løber til sommeren 2026, oplyser den tyske storklub.

Jamal Musiala kom til Bayern München fra Chelsea i sommeren 2019 og har siden taget store skridt.

- Vi er meget glade for, at Jamal har besluttet sig for at skrive under på sin første professionelle kontrakt med Bayern, siger sportsdirektør Hasan Salihamidzic og tilføjer:

- Vi var nødt til og var i stand til at overbevise ham og hans familie om at vælge vores projekt. Jeg er meget tilfreds med at vores system med at opdage talentfulde spillere, udvikle dem og så integrere dem på førsteholdet bærer frugt.

- Vores chefscout Marco Neppe har gjort et meget vigtigt arbejde her. Nu skal vi alle sikre, at Jamal udfordres fremadrettet, og jeg er sikker på, at Bayern nok skal få en masse glæde ud af Jamal.

Musiala har for nylig valgt at tørne ud for Tyskland frem for England.

Han har i sæsonens løb spillet 26 kampe og scoret fire mål for Bayern München. Han debuterede i sidste sæson 33. spillerunde mod SC Freiburg.


Af Jonas Dalgård
Mandag 12. april
Søndag 11. april