Luk

Bayern og Leipzig leverede vildt topopgør

| Bundesliga | 7 kommentarer

Bayern München og RB Leipzig leverede en hæsblæsende duel, der bølgede frem og tilbage og endte 3-3. Yussuf Poulsen spillede den sidste halve time. 

Der var topopgør i Bundesligaen lørdag aften, da Bayern München fik besøg af RB Leipzig, der havde Yussuf Poulsen på bænken fra kampens start.

Inden opgøret toppede hjemmeholdet rækken med to point mere end gæsterne på andenpladsen.

Det var dog gæsterne, der kom bedst fra start, og der var bare spillet to minutter, da Marcel Sabitzer sparkede på overliggeren fra kanten af feltet.

De skulle dog få den i nettet et kvarters tid senere, da Emil Forsberg sendte Christopher Nkunku i dybden. Han fik prikket bolden udenom en fremstormende Manuel Neuer, så han kunne sparke bolden i det tomme net.

Et kvarter senere havde Bayern München dog vendt det hele på hovedet igen.

Først modtog den 17-årige englænder Jamal Musiala bolden på kanten af feltet, hvor fra han krøllede den over i modsatte side og i nettet ved roden af den højre stolpe.

Tre minutter efter udligningen fik Thomas Müller også gjort det til 2-1, da han blev spillet fri i feltet af Kingsley Coman, hvor han ikke svigtede og sparkede bolden fladt i nettet ved den nærmeste stolpe.

Det knækkede dog ikke gæsterne, der udlignede igen bare to minutter efter Thomas Müllers føringsmål.

Amadou Haidara modtog en aflevering på kanten af feltet, som han spillede elegant videre første gang med et vip ind i feltet, som fandt Justin Kluivert, der sendte kuglen i nettet med en flad afslutning i det lange hjørne.

Det blev den sidste scoring i en voldsom første halvleg, hvor det altså stod 2-2 ved pausen.

Anden halvleg startede præcist lige så hæsblæsende, da Leipzigs Angelino fandt en helt fri Emil Forsberg i feltet efter 48 minutters spil. Her svigtede den svenske offensivspiller ikke, da han stangede 3-2-føringen i nettet.

Dermed var kampen vendt på hovedet nok engang.

Det blev også en af svenskerens sidste aktioner, da han blev erstattet af Yussuf Poulsen efter en times spil.

Det blev desværre – set med danske briller – ikke ham, der kom på tavlen efterfølgende, men i stedet Thomas Müller, der gjorde det til 3-3 og blev dobbelt målscorer.

Kingsley Coman leverede sit tredje oplæg i kampen, da hans indlæg fandt Müllers pandebrask, der dirigerede kuglen videre i nettet.

Det blev også kampens sidste scoring, hvorfor der er status quo i toppen efter 3-3 mellem Bayern München og RB Leipzig.


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

Fl@skebøf 20:29          
Alt for meget indianerkamp til min smag, men sådan er det nærmest altid mod Leipzig. Det må have været underholdende for den neutrale seer.
deutsche 20:54          
"Det blev desværre – set med danske briller – ikke ham, der kom på tavlen efterfølgende, men i stedet Thomas Müller, der gjorde det til 3-3 og blev dobbelt målscorer."

Desværre??? Jeg er da glad for det blev FCB f.eks. thomas Müller der lsvede mål, desværre kom der ikke flere fra FC Bayern i den livlige kamp
Scoutsheep 21:17          
deutsche dog... Når man endda selv citerer passagen "set med danske briller" er det da håbløst at kritisere betragtningen iført dine +8 Bayern briller. come on.
FC Bayern 1900 22:57          
Danske briller på eller ej er det voldsomt usagligt nærmest at erklære tilhørsforhold til en af holdene, når man skal forestille at være en objektiv journalist.
bruger 132927 06:42          
Hold nu op med det flueknepperi - der er mange danskere som glæder sig over når en dansk spiller har succes i udlandet.
Mon ikke bare det er det journalisten forsøger at pointere.....?????
Alle Achtung 08:50          
Nu er Bayern trådene normalt ikke der du finder mest objektivitet...
Marmat 10:23          
Bayern skal have styr på den defensiv! Spændende at se Leipzig mod ManU i næste uge.
Lørdag 23. januar