Luk

Bayern-profil: Køb fænomenale Coutinho

| Bundesliga | 12 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Bayern München
Champions League gruppe A (01/12)
Oddset 1,97 3,70 3,15
bet365 2,00 3,80 3,30

Thiago Alcantara håber, at Bayern München mod forventning holder fast i lejesvenden Philippe Coutinho.

Philippe Coutinho er et varmt navn på transfermarkedet, da det forventes, at Bayern München afslår muligheden for at købe brasilianeren fri af Barcelona.

Men Bayern-kreatør Thiago Alcantara håber fortsat på, at sydtyskerne beholder den tidligere Liverpool-profil.

- Jeg kender ham rigtigt godt. Han er meget dygtig. Jeg har set ham spille, siden han var 12 år gammel. Jeg spillede futsal mod ham i Brasilien, og jeg elskede ham. Han mangler ingenting, siger Thiago til La Vanguardia og fortsætter:

- Jeg elsker at spille med fodboldspillere fra højeste niveau, og han er et fænomen. Han er en fantastisk fyr, der er meget hårdtarbejdende, har en utrolig teknik og afslutningsevne.

- Spillere går gennem gode periode og mindre gode perioder, men han giver meget til os. Jeg håber, at han er her i næste sæson også. 

Bayern München har endnu ikke fra officiel hold afvist at købe 27-årige Coutinho.


Af Mikael Blond

12 kommentarer

Chris4700 12:38          
Som Barca fan kan jeg ikke slippe tanken om, at han stadig godt kan slå igennem hos Barca. For som Thiago siger her, ingen tvivl om mandens kvaliteter. Kvaliteter som imo endda næsten er skræddersyet til Barcas spillestil. Var selv lykkelig da skiftet endelig faldt på plads, trods det høje beløb, men var sikker på det var pengene værd. Måske Valverde brugte ham forkert som wing, og måske Setien kan få puslespillet til at falde på plads.
På den anden side, på trods af muligvis at være brugt forkert, så burde han med de kvaliteter satdig kunne gøre det bedre. Valverde gav ham mere end rigeligt med chancer. Virkede som om det var psyken der var slået i smadder, og tænker det er svært at vende om på dette på Camp Nou. Og det var heller ikke just fordi han fuldstændig brillerede hos Bayern, trods enkelte lyspunkter.
Hvis pengene nogenlunde kan hentes ind igen, evt. hvis oliepengenene fra Newcastle skal spenderes eller i en byttehandel med Martinez/Neymar, så fair nok. Hvis ikke bliver det spændende om Setien, som han siger, kan få det til at fungere med Coutinho længere tilbage på midten. Synes i hvert fald ikke at det er helt utænkeligt, og hvilken gevinst det i givet fald så vil være!
SalatMedLåLåPå 13:27          
Det er bare svært at få de gode 10´ere til at passe ind, når så mange klubber ikke bruger en opstilling der tilgodeser dem. Jeg synes det samme har været et problem i real Madrid med isco og James.
bruger 145181 13:58          
Problemet med coutinho er, at han er meget lidt tilpasningsdygtig. Hans soilstil passer til at han kan spiller 10´er, men før han fungere skal der både være fysiske og tekniske spillere rundt om ham. Han kan simpelthen ikke begå sig på andre positioner, hvilket vi har set mange gange når han er blevet brugt som kant og længere nede på banen. En spiller som James derimod havde noget mere fysik i hans gode sæson og var rigtig god til at spille som en slags defensiv midt i store dele a kampen (under Jupp).
I det nuværende system med flick, som jeg virkelig har en stor tiltro til er müller langt bedre og gavner de andre spillere i langt højere grad. Og når han en gang i mellem ikke spiller syntes jeg at Goretzkas evner passer bedre. Syntes at man bør skuffe Thiago og vinke pænt farvel til Coutinho
Lynild 14:19          
Coutinho fungerede fint både i venstre og centralt i Liverpool, over flere sæsoner og har også leveret fint i Bayern.

Der er flere profil-indkøb gennem de seneste sæsoner, der ikke har slået til. Man kan undre sig, men det virker til at man kæmper med/mod noget internt i klubben.
Danish_Messiah 15:19          
der er ingen offensive spiller der slår igennem i barca så længe messi er der.

messi er en kæmpe stjerne, men et kæmpe problem for barca for alt skal gå igennem ham, så længe det er måden man vil spille på så er der ingen offensive spiller der slår til.
Chris4700 15:36          
@DanishMessiah

Enig i at spillet er bygget op om Messi, og at det til en vis grad kommer på bekostning af andre spillere (imo er det dog klart dét værd). Vil dog argumentere for at det kan lade sig gøre hvor andre offensive spillere stadig kan gøre sig gældende. Tænker her på blandt andet Eto´o, David Vila, Henry, Iniesta, Pedro, Neymar, Suarez (til dels Alexis Sanchez)
BayernMunchen 15:37          
@lynild
Coutinho fungerede fint både i venstre og centralt i Liverpool, over flere sæsoner og har også leveret fint i Bayern.
Argh, han var havt måske to gode kampe for Bayern. Han har været Bayern klart dårligste spiller denne sæson. James Rodriguez skuffede, men var alligevel langt bedre end Coutinho.
Søndag 29. november