Luk

Bayern-profil vil lytte til tilbud om ny kontrakt

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

Schalke 04 - Bayern München
Bundesliga (24/01)
Oddset 15,00 8,00 1,17
bet365 15,00 8,00 1,16

Leon Goretzka har endnu ikke snakket forlængelse med Bayern München, men han er klar til at lytte til klubbens eventuelle tilbud, fastslår han.

Bayern München har på det seneste haft visse problemer med at forlænge med sine vigtige spillere, hvilket blandt andre Thiago Alcantara og David Alaba er eksempler på.

Den 25-årige midtbanespiller Leon Goretzka har kontrakt til sommeren 2022, og der har endnu ikke været snak om en forlængelse af den aftale, fortæller han.

Goretzka vil dog på ingen måde afvise at gå i dialog med sportsdirektør Hasan Salihamidzic eller cheftræner Hansi Flick om emnet.

- Indtil videre har der ikke været nogen forhandlinger med mig. Jeg har kontrakt i halvandet år til, så der er ikke en masse pres.

- Men hvis 'Brazzo' (Hasan Salihamidzic, red.) eller Hansi kommer til mig i løbet af de næste uger, vil jeg ikke afvise at snakke med dem, siger Goretzka ifølge goal.com.

Leon Goretzka har siden skiftet fra Schalke i 2018 spillet 90 kampe for Bayern München, hvori han har scoret 21 kasser og haft næstsidste fod på yderligere 21 mål.


Af Martin Schmidt
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar