Luk

Bayern sejrede sikkert på Camp Nou

| Champions League | 34 kommentarer

Bayern München havde fuld kontrol over kampen på udebane mod FC Barcelona i Champions Leagues Gruppe E, hvor det tirsdag aften blev til en tysk 3-0-sejr.

Der var tale om en tidlig topkamp i Champions League, da FC Barcelona tirsdag tog imod Bayern München i Gruppe E's første runde.

Barcelona var uden en flere offensive kort, hvor blandt andre danske Martin Braithwaite sad ude med en skade, hvilket gav plads til hollandske Luuk De Jong, der fik sin debut for hjemmeholdet.

Det var dog gæsterne fra München, der startede opgøret bedst og satte ind med et højt pres på Barcelona-mandskabet.

Det kastede en fin mulighed af sig efter knap 20 minutters spil, hvor et tysk indlæg fandt Leroy Sané på bagerste stolpe.

Tyskeren tæmmede bolden med brystet og flugtede på kassen, men Marc-André ter Stegen tog fra med ansigtet i Barcelona-målet.

Bayern fastholdt presset, og kort efter var også Jamal Musiala tæt på, efter han blev spillet fri i højresiden, men Gerard Piqué kom i vejen for tyskerens afslutning.

Barcelona var dog ikke uden chancer i første halvleg, og efter knap en halv times spil kom hjemmeholdets bedste chance i kampen.

Et frispark blev sendt ind i feltet, og en fri Ronald Araújo kom højest på bolden omkring straffesparkspletten, men det efterfølgende hovedstød strøg over Bayern-målet.

Det gjorde bolden ikke fem minutter senere, da Thomas Müller tog chancen et godt stykke udefra i modsatte ende af banen.

Angriberens afslutning ramte Eric Garcia i ryggen og snød Marc-André ter Stegen, der var chanceløs i Barcelona-målet. 1-0 til Bayern.

Yderligere scoringer kom der ikke i første halvleg, hvorfor Bayern kunne tage en snæver føring med til pausen.

Mere tysk power efter pausen

Fra anden halvlegs start pressede Bayern München igen på, mens hjemmeholdet var mangelfulde i det offensive spil.

Derfor kom halvlegens første store mulighed også til gæsterne, hvor Leroy Sané forsøgte med en flad afslutning tæt under mål, men Marc-André ter Stegens fodparade holdt bolden ude af målet.

Få minutter efter forsøgte Jamal Musiala sig med en afslutning fra distancen, som tog stolpen og sprang direkte ud til en fri Robert Lewandowski, der kunne gøre det til 2-0 for Bayern.

Scoringen til 2-0 gav lidt ro på kampen, hvor Bayern ikke pressede nær så meget på for endnu en scoring, mens Barcelona fik mere tid på bolden.

Det lykkedes dog ikke hjemmeholdet at komme tættere på en scoring, og Bayern virkede til at have kampen, hvor de ønskede den.

Tættest på kom Barcelona efter 77 minutter, hvor indskiftede Philippe Coutinho forsøgte sig med en afslutning lidt uden for feltet.

Forsøget blev dog blokeret med det samme og nåede derfor aldrig frem til Manuel Neuers mål.

I stedet fik Bayern München spillet sig frem til endnu en chance kort før tid.

Indskiftede Serge Gnabry sendte en afslutning på stolpen, og igen røg bolden ud til Robert Lewandowski, der kunne tage bolden med sig, inden han sikkert bankede den ind til 3-0 med venstrebenet.

Yderligere scoringer kom der ikke i slutminutterne, hvorfor Bayern München nu topper Gruppe E med tre point efter første runde.

Barcelona er på sidstepladsen i gruppen.

Målløs kamp i Ukraine

Andetsteds i gruppen tog Dynamo Kiev imod Benfica.

Her sad Benfica på spillet gennem det meste af kampen, men på trods af overtaget, så formåede portugiserne ikke at komme på tavlen.

Det lignede det heller ikke, at hjemmeholdet ville, men dybt inde i anden halvlegs tillægstid lykkedes det alligevel for hjemmeholdet, da et indlæg bagerst i feltet fandt frem til Mykola Shaparenko, der flot satte bolden i mål til 1-0.

Målet blev efterfølgende set igennem på VAR, og desværre for Dynamo Kiev var der offside på målet, som derfor blev annulleret.

Det lykkedes ikke for hjemmeholdet at få bolden i mål i de sidste minutter af overtiden, og dermed endte kampen uden mål.

Med det uafgjorte resultat er de to hold nu noteret for ét point efter første runde, hvilket giver begge hold to point op til Bayern München på førstepladsen i gruppen.


Af Krister Olsen

34 kommentarer

Campeones32 22:54          
Barca så først farlige ud da de unge spillere kom ind. Det er både godt og skidt, kan man sige.
Hr.Betjent 22:55          
Bayern var tydeligt bedre over 90 minutter.

Lidt forfærdeligt at se et Barcelona hold i den forfatning :-(
steiger 22:55          
Det er bare dybt Imponerende som Bayern konstant har holdt sig i top 4-5 stykker i verden igennem de seneste 10-12 år. Det kan vel ingen andre klubber bryste sig af. Måske kun real.

Favoritter til titlen igen i år.

Trist med Barcas forfatning pt.
Tubbewinter 22:55          
Som forventet. Der er lang vej tilbage for Barca, men det bliver godt. Masser af talent på vej.
Fl@skebøf 22:56          
Klasseforskel, endda skræmmende at Bayern havde et langt større fysisk overskud når man tænker på at Barca fik deres kamp mod Sevilla flyttet.

Samtidig var det vidst meget godt for Barca at Bayern aldrig kom ud af tredje gear, ellers var det blevet et tenniscifre nederlag mod Bayern endnu engang.
Juzizu 22:56          
Jeg har følt mig nødsaget til at genaktivere min gamle profil, blot for at fortælle at Mmahen endelig kan skrubbe ad h...... til. Det er sørgeligt at se Barcelona i denne forfatning, men der er intet sørgeligt i at gnide salt i sårene hos mmahen. Alle hans stupide og negative kommentarer omkring alle andre end Barcelona, har været ubærligt at høre på. Fryd
MAN_City666FAN 22:56          
Det var da en underholdende kamp med flotte mål...FCB og Koeman så bekymrende ud...Men 0-3 på hjemmebane er der også god grund til bekymring...
Tirsdag 21. september
Mandag 20. september
SIF-midt ærgrer sig: Svært at nedbryde AGF
06:47
Barca fik uafgjort mod bundhold til allersidst
06:47
Koeman trods pointtab: Spillede en god kamp
06:46
To mål på to minutter: AGF fik ram på SIF
06:39
Koeman trods pointtab: Spillede en god kamp
06:39
David N. vil tale med Thorsteinsson om film
06:31
Thomasberg: Bedste trup i min Randers-tid
06:30
Barca fik uafgjort mod bundhold til allersidst
06:27
Esbjerg fB - Sejr!
06:24
Pokaldag i Danmark og England på skemaet
06:00
Uniteds Varane: Havde brug for ny udfordring
05:47
Barca fik uafgjort mod bundhold til allersidst
05:43
Chelsea-trio og Franks bomber på ugens hold
05:39
Barca fik uafgjort mod bundhold til allersidst
04:14
David N. vil tale med Thorsteinsson om film
04:09
David N. vil tale med Thorsteinsson om film
03:22
PC: Ved ikke hvorfor Thorup bragte BIF op
01:22
Napoli vandt 4-0 og fortsatte suveræn start
01:20
Man United-tråden
01:14
Barca fik uafgjort mod bundhold til allersidst
01:09
Barca fik uafgjort mod bundhold til allersidst
01:06
Chelsea Football Club
00:52
To mål på to minutter: AGF fik ram på SIF
00:50
Barca fik uafgjort mod bundhold til allersidst
00:49
Barca fik uafgjort mod bundhold til allersidst
00:46