Luk

Bayern vendte tilbage på vinderkurs i BL

| Bundesliga | 7 kommentarer

Bayern München havde indstillet sigtekornet ordentligt lørdag, da de slog FC Köln med hele 5-1 i Bundesligaen.

Bayern München skulle lørdag forsøge at komme tilbage på vinderkurs i Bundesligaen, da de fik besøg af FC Köln, som jagter overlevelse i den bedste tyske række.

Efter en række dårlige resultater for værterne havde FC Köln nok håbet på, at de kunne drille de forsvarende tyske mestre, men det håb blev hurtigt slukket igen på Allianz Arena i München.

Først bragte Maxim Choupo-Moting hjemmeholdet i front, da han satte hovedet på et perfekt indlæg af Leon Goretzka.

Hjemmeholdets muskelbundt var dog ikke færdig med at være i rollen som leverandør, da han efter 33 minutter serverede bolden for Robert Lewandowski, efter at han selv havde lavet en fræk tunnel på en Köln-spiller.

2-0 til Bayern var nu stillingen, men den blev hurtigt ændret i starten af anden halvleg.

Her var det nemlig gæsterne fra Köln, som kom bedst ud til opgøret, da de reducerede efter 49 minutter. Her lykkedes det for Ellyes Skhiri at overliste Manuel Neuer, og han gjorde det til 1-2.

Der kom dog ingen overraskelse lørdag eftermiddag i München, da Bayern ikke kollapsede og lod dumme fejl få en alvorlig betydning for kampens udfald. I stedet var det Lewandowski, som kom på tavlen for anden gang i opgøret.

Her sendte Thomas Müller en aflevering op i banen til polakken, som vendte rundt og sparkede bolden sikkert i mål bag en chanceløs Timo Horn.

I slutning af opgøret skruede Bayern München gevaldigt op for tempoet, hvor Köln på ingen måde kunne følge med. Det kunne også ses på stillingen, hvor det hurtigt gik fra 3-1 til 5-1 i løbet af blot fire minutter.

Her viste Serge Gnabry, at han også ville lege med på Allianz Arena, da han scorede begge mål og lukkede endegyldigt opgøret mod FC Köln.

5-1 blev kampen mellem Bayern München og FC Köln, og dermed kom de forsvarende tyske mestre tilbage på vinderkurs i Bundesligaen, hvor de nu topper rækken med 52 point efter 23 kampe.


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

Lewandowski er gud 17:32          
Jeg er tom for ord over hvor god lewandowski er. Wow. Og Müller brugte 10 sek efter sin Corona til igen at lave assist. Forsvaret skal til at steppe op, det ser alt for usikkert ud og Neuer lad nu være med alt det drilleri, igen var det ved at koste.
Så er det bare at heppe på BMG nu
JLbayern 17:38          
Hvor er det vildt, at man skal sidde med hjertet oppe i hals´en ved en 4-1 føring og 10. min igen. Kæft det SEJLER i det forsvar. Der skal forstærkes endnu mere til næste sæson i bagkæden. Upamecano er kun fødte skridt. Afsted med Alaba. Farvel til Boating Hernandez har jeg sgu heller ikke fidus til.
Fl@skebøf 17:45          
Alaba og Boateng lavede begge fejl der simpelthen er tæt på utilgiveligt på dette niveau og Neuer var millimeter fra at gøre det samme.

Lewandowski er for vild og Müller gør det han gør bedst, lige kommet på banen og efter blot nogle få sekunder har han lavet en assist. Goretzka er ligeså på vej til at blive en af verdens absolut bedste midtbanespillere, han er meget komplet. 3 fremragende assists idag fortæller det meget godt.
steiger 17:46          
Super 1. halvleg. Udemærket kamp. En misforståelse mellem Alaba og Boateng efter 50 minutter gør resten af kampen lidt usikker i forsvaret. Bayerns offensive spillestil giver ofte lidt for mange chancer til modstanderne. Men de vinder stadig de fleste kampe og scorer sindsygt mange mål. Det er underholdende.
steiger 17:49          
Goretzka er verdens bedste på sin position som boks-til-boks spiller. Det har han været det sidste års tid og det vil han formentlig være de næste mange år. Hårdtarbejdende, klog og meget komplet spiller med enorme både defensive og offensive kvaliteter.
deutsche 18:28          
Det eneste der var katastrofalt var kommentator, man kunne nærmest høre fryden i stemmen da Köln scorede, selvom kommentatorerne går for at være neutrale. Men dejligt med 5-1 og korrekt Müller er tilbage og Goretska er absolut verdensklasse, det har han nu været længe, bare ærgerligt han ofte er ude grundet skader
Alle Achtung 18:52          
Der var da intet med kommenteringen. Spændende hvor længe RB kan hænge på.
Fredag 16. april