LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bebou var manden bag Hannover-sejr

| Bundesliga | 0 kommentarer
Bebou var manden bag Hannover-sejr
Foto: Getty Images
Med et mål og et oplæg kunne Ihlas Bebou tage æren for Hannovers sejr på 2-1 over Wolfsburg i Bundesligaen fredag aften.

Med kun seks point i ti kampen var det et hårdt prøvet Hannover-mandskab, der fredag aften tog imod Wolfsburg i Bundesligaen.

Fra kampens start var kampbilledet tidligt sat. Gæsterne fra Wolfsburg var på bolden, men Hannover var farligst, og særligt når de bød sig til på omstillinger.

Efter en halv time skulle Hannover bringe sig foran, da Ihlas Bebou med en løftet aflevering fandt Linton Maina, der førsttimede bolden i mål til 1-0.

Den stilling holdt til anden halvleg, hvor Bebou igen skulle drille Wolfsburg, da han sikkert omsatte et straffespark til 2-0 efter en af Hannovers sporadiske chancer.

Efter scoringen overtog Wolfsburg opgaven med at være farlig, og det resulterede i et totalt pres på værterne, der dog stod solidt imod.

Med ti minutter igen fik Wolfsburg så reduceret, da kampens andet straffespark blev sparket i mål af Wout Weghorts til 2-1.

Med sejren rykker Hannover på 16. pladsen med ni point. Wolfsburg er blot noteret for en sejr i holdets seneste ni kampe og er placeret på 11.-pladsen i Bundesligaen.


Se AC Horsens - Vejle Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 18. april
Onsdag 17. april