LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bech: Kæmpe skulderklap til Nørgaard

| Superligaen | 18 kommentarer
Bech: Kæmpe skulderklap til Nørgaard
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 2,15 3,75 3,00
NordicBet 2,17 3,85 3,05

Skiftet fra Brøndby IF til Fiorentina er et kæmpe skulderklap til Christian Nørgaard, mener sportsdirektør Troels Bech.

Christian Nørgaard er blevet solgt fra Brøndby IF til Fiorentina og det er et kæmpe skulderklap til midtbanemanden, siger Brøndbys sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

- Det er et kæmpe skulderklap til både Christian Nørgaard og Brøndby IF. Christian har som både fodboldspiller og person gennemgået en enorm udvikling de seneste to sæsoner, hvor han også er blevet et bindeled til denne klubs mange fantastiske fans, siger han.

Bech er ikke overrasket over at store klubber har holdt øje med 24-årige Nørgaard og han ser Fiorentina som en god mulighed.

- Når man på den måde vokser som spiller og leverer de præstationer, som Christian har leveret, er det kun naturligt, at de store klubber holder øje med ham. Her kom Fiorentina med en rigtig god mulighed for både Christian og Brøndby IF, og nu skal Christian så tage det næste skridt i sin udvikling i en ny klub og på et højere niveau.

Christian Nørgaard får en fire-årig kontrakt i den italienske klub.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

18 kommentarer

VSTGN4EVIGT 21:48          
Det kan godt være, men ikke et skulderklap til dig Troels!!! Du er dygtig til at købe ind, men sælge det kan vi ikke finde ud af!!!
CAS1977 21:51          
Is på, VSTGN!
Man kan altid diskutere, om prisen skulle ha´ været højere - men vi ved vel reelt ikke, om der ligger nogle klausuler bagved, der gør, at Brøndby på sigt kan tjene endnu mere?
BlueAndWhiteForever 21:53          
Så må der sgu osse snart komme nogle uddannelses-penge til Lyngby Boldklub !
Speltallergi 21:55          
Synes egentlig det er sympatisk at ledelsen opfører sig som de gør når folk som Nør får muligheden for at komme videre. Det tjener klubben ære og sender et signal til andre spillere om st her er et miljø, hvor vi passer på hinanden også som individer. Det kan helt sikkert betale sig på den lange bane.
SoccerFact 22:00          
Bifs økonomi er ikke som FCK og nu FCM´s, så 26 er ok. Ville ds være fedt med mere, men vi er i den virkelige verden. Et mesterskab og et europæisk gruppespil samt flere sponsorere og tilskuere, så kan man sige nej til 26 mio
Klubbenoveralle 22:09          
Bifs økonomi er ikke som FCK og nu FCM´s, så 26 er ok. Ville ds være fedt med mere, men vi er i den virkelige verden. Et mesterskab og et europæisk gruppespil samt flere sponsorere og tilskuere, så kan man sige nej til 26 mio

alt hvad du skrev gav mening undtagen den del med flere tilskuere, FC Midtjylland og FC Kopenhagen har da solgt til glimerende priser på trods af lavere tilskuere tal forrige sæson
Fodboldfan1985 22:17          
Synes egentlig det er meget lækkert, at man ikke lægger sig op af andres rendyrkede købmandskab.

Det er noget af den essens som gør Brøndby endnu mere sexet, for at bruge en Bech-retorik. Man sælger til den rette pris, til den rette klub, i fuldkommen respekt for fodboldspilleren.

Respekt for at drive en klub som en B2B-virksomhed. Det kan man andre steder. Brøndby, håber jeg, vil lave fantastiske fodboldspillere, på et unikt plan. Jeg tror at man, i løbet af de næste sæsoner, vil kunne forme spillere, som ikke bare er fysisk veludviklet men også mentalt er klar til ups and downs hos de købende klubber. På den måde ruste dem som fodboldspillere og ikke blot som en handelsvare.

Det sætter jeg selv pris på.
Tirsdag 21. maj