Luk

Begejstret Askou: Santos har en ekstrem fart

| Træningskampe | 0 kommentarer

Infoboks

Jens Berthel Askou glæder sig over tilgangen af Thomas Santos, som Horsens-træneren mener har ekstraordinære spidskompetencer.

AC Horsens har skrevet en treårig kontrakt med Thomas Santos, som skifter på en fri transfer fra Skive.

At den 22-årige offensivspiller fremover skal tørne ud for Horsens vækker stor glæde hos cheftræner Jens Berthel Askou.

- Thomas Santos har ekstraordinære spidskompetencer som blandt andet en ekstrem fart med og uden bold, og han har været en stor profil i Skive, hvor han har gjort ondt på de bedste hold i NordicBet Ligaen. 

- Han kan både sætte chancer op og score mål på egen hånd, og han er en god dreng, der har gjort sig fortjent til at tage næste skridt i sin karriere. Han er en dygtig spiller, men han har stadig et stort udviklingspotentiale og mulighed for at nå et endnu højere niveau, og han skal være med til at løfte os op i Superligaen igen, siger Jens Berthel Askou.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård supplerer:

- Thomas Santos er et produkt af Silkeborgs akademi, og han har været en del af et fint miljø i Skive gennem de seneste tre sæsoner, hvor han har spillet 80-90 kampe i 1. division og 2. division. 

- Han er en spiller med et stort potentiale, som vi skal være med til at flytte til næste niveau i vores fuldtidsmiljø, og vi er glade for, at vi er lykkes med at tilknytte ham, for han er meget spændende, og vi har fulgt ham gennem lang tid, siger Søndergård.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Martin Schmidt
Søndag 13. juni
Lørdag 12. juni