LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Begejstret Mensah: Har altid tænkt på backen

| Superligaen | 16 kommentarer
Arkivklip: Hylende morsomt - FCK-fan bliver hypnotiseret til at være Brøndbyfan
Vejle henter slovensk forsvarsveteran
Onside Retro: Da bundholdet B93 besejrede frustreret Brøndby-hold
'Vi blev provokeret' - AGF-spiller om klammeri med Brøndby og Halimi
AaB nakker Brøndby i KMD Cup-finalen: Se alle 6 mål her
Begejstret Mensah: Har altid tænkt på backen
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - OB
Superligaen Mesterskabsspil (29/03)
bet365 2,10 3,50 3,30
NordicBet 2,16 3,60 3,25
Oddset 2,10 3,45 3,45
Kevin Mensah fortæller, at han i lang tid har kunnet se sig selv som højre back, fordi han har de forcer, der skal til, og nu glæder han sig til at tage kampen op med Jens Martin Gammelby i Brøndby.

Brøndby-træner Alexander Zorniger har udset sig Kevin Mensah som en mulighed på højre back, hvor klubben også har Jens Martin Gammelby.

Kevin Mensah har i hele sin karriere spillet i offensive roller, men den 27-årige Brøndby-spiller hilser et muligt positionsskifte meget velkommen.

- Det er en udfordring, som jeg helt sikkert vil gribe. Det er spændende, og jeg kan godt se muligheden - så det er jeg klar på, siger Kevin Mensah, som har fået at vide, at han er udset til kun at konkurrere på backen nu.

Mensah har haft nogle måneder til at vænne sig til tanken om at skulle spille back, men det er ikke en tanke, han har haft problemer med at vænne sig til.

- Da jeg fik det at vide i første omgang, tænkte jeg selvfølgelig over det, men jeg har faktisk altid tænkt, at jeg på et tidspunkt ville spille højre back - så hvorfor ikke her? Jeg har duelstyrke og hurtighed, og det er forcer, der kan bruges på den position.

- Jeg har sådan set ikke haft den store betænkningstid i forhold til, om det var noget, jeg ville være med på. Jeg kan se, der er en mulighed, og jeg er helt klar til at gribe den, siger Kevin Mensah.

Han tror da heller ikke, at det bliver noget problem at omstille sig.

- Jeg har spillet kant i mange år, og backerne i vores system er meget offensive, så jeg tror ikke, der er den store forandring. Der er selvfølgelig nogle taktiske ting, der skal justeres i forhold til at falde ind i den defensive organisation.

- Jeg ved, jeg har en force i forhold til duelstyrke, så nu handler det om at indarbejde de defensive principper, siger Mensah og tilføjer om sin nye konkurrent til spilletid, Jens Martin Gammelby.

- Jens Martin er en dynamisk forsvarsspiller, som er god offensivt. Så vi har mange af de samme forcer. Det er en konkurrencesituation, og så må vi se, hvordan det ender, siger han.

Alexander Zorniger har fortalt, at han allerede sidste vinter fik øjnene op for at bruge Kevin Mensah på backen.

nicolai@bold.dk


Stream Esbjerg fB – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 23. marts