Luk

Begejstret Thomas Frank: Scoop at få Zanka

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Brentford
Premier League (02/12)
Oddset 1,62 3,85 5,70
bet365 1,61 3,90 5,50

Thomas Frank glæder sig over at have fået Mathias Zanka til Brentford, hvor han passer perfekt ind. Det har været et scoop for os, siger cheftræneren.

Brentford oprustede i kølvandet på sommerens transfervindue med endnu en dansker i form af den tidligere FCK-profil Mathias Zanka Jørgensen.

Forsvarsspilleren har imponeret i sin første tid hos Premier League-oprykkerne, og cheftræner Thomas Frank er begejstret over tilgangen.

- For det første er Zanka en rigtig dygtig midtstopper, og vi følte, at vi havde brug for mere kvalitet, specielt når vi valgte at spille med tre i bagkæden, så vi har fire rigtigt dygtige stoppere. Vi har fem i alt, men vi synes lige, at Zanka nok lige er niveauet højere end den sidste.

- Der skal så lidt til i form af skader eller karantæne, og det er en rigtig, rigtig hård sæson, og vi tror, at det er meget vigtigt med kvaliteten i trebackkæden med den måde, vi gerne vil spille og forsvare på.

- Han har et højt niveau. Zanka læser jo spillet rigtig godt og er rigtig dygtig til at være forudseende. Han kan spille det zoneforsvarsspil, vi gerne vil spille, så derfor er det også nemt at få ham integreret hurtigt i forhold til nogle andre, der skal lære det på en anden måde. Det er noget af det, vi også kiggede efter.

- Og så har han selvfølgelig erfaring – ikke kun fra Premier League, men generelt efter et langt fodboldliv. Han kan også spille bolde fremad, så det har været et scoop at få Zanka ind med hans ledererfaring, siger Thomas Frank.

Brentford får lørdag aften besøg af topholdet Chelsea.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

Tusindfryd19 07:35          
Måske lige lidt store ord. Men har heller aldrig været fan af ham. Men godt for ham personligt det går godt.
FCM_ 08:45          
håber det bedste for zanka. Men tænker han bliver reservespiller i brentford og ikke mere. I dansk og superliga kontekst, har han været en profil. Men aldrig rigtigt slået sig igennem i udlandet.
Chris1234 09:25          
Tjah både ja og nej tror han gør det fint i Brentford. Som FCK fan kan man vel ikke rigtig være andet end en smule skuffet over at han skifter til Brentford/FCM 2-3.0 men altså han må selvfølgelig tænke på sig selv.
Armand 09:50          
jeg tror bare ikke på han havde spillet på samme niveau i fck.

der er noget ved zanka og mange andre fodboldspillere der gør, at han er mere motiveret til prl end superliga.
Rogosjin 11:33          
håber det bedste for zanka. Men tænker han bliver reservespiller i brentford og ikke mere. I dansk og superliga kontekst, har han været en profil. Men aldrig rigtigt slået sig igennem i udlandet.
Han har haft en sæson hvor han stort set var den eneste udover nogle få målmænd som spille samtlige minutter i PL.

Nu ved jeg ikke hvad du lægger i at slå igennem, men det er vel sådan nogenlunde tæt på, at spille 38 x 90 + tilægstid, på en sæson.
Team US Postal 11:49          
Enig, fast mand i PL i et par sæsoner. Det er vel at slå igennem. Og netop derfor er det også et scoop: Zanka holder ofte højt niveau i PL, har en del erfaring og Brentford mangler netop spillere med erfaring fra PL
kimjen 12:03          
Zanka er en gave til Brentford og omvendt.
Torsdag 2. december