Luk

Begejstret Tuchel: En utrolig præstation

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Juventus 4-0
Champions League gruppe H
25' 1-0 Trevoh Chalobah
55' 2-0 Reece James
58' 3-0 Callum Hudson-Odoi
90' 4-0 Timo Werner

Chelsea-træner Thomas Tuchel var svært begejstret for holdets evne til at skabe chancer og score mål mod Juventus i tirsdagens 4-0-sejr. 

Chelsea strøg tirsdag aften videre i Champions League, efter holdet slog Juventus med 4-0 på hjemmebane. 

Det er bestemt ikke hver dag, at italienerne indkasserer fire kasser, og derfor var Chelsea-træner Thomas Tuchel også godt tilfreds efter kampen.

- Det var en meget god præstation. Vi ønskede at forblive tålmodige, men vi måtte heller ikke falde i søvn. Det var udfordringen. Holdet gjorde det rigtigt godt. Det er så svært at score mål og skabe chancer, men vi scorede og skabte rigtigt meget. Stor ros til spillerne. Det var en utrolig præstation og et fantastisk resultat, fortæller han til Sky Sports. 

Tuchel satte dog også stor pris på, at holdet holdt nullet. 

- "Defensiven er alt, der tæller" står ikke skrevet over mit navn, men det er en stor del af spillet. Nogle gange er den bedste måde at kontrollere på ved at beskytte dig mod kontraangreb. 

- Det er noget, vi gør rigtigt godt. Jeg føler, at vi gør det usynlige utaknemmelige arbejde rigtigt godt. Det er meget disciplineret. Når vi skal forsvare, så kaster vi os over det. Med lidt held og en god målmand er det muligt, fortæller Tuchel.

 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 7. december