Luk

Bekræftet: Bundu vender tilbage til AGF

| International | 21 kommentarer

Infoboks

AGF - SønderjyskE
Sydbank Pokalen (27/10)
bet365 1,65 3,70 4,50

AGF henter Mustapha Bundu på en lejeaftale fra Anderlecht, som gælder indtil næste sommer, hvor klubben har sikret sig en købsoption.

Rygterne har svirret i løbet af tirsdagen om, at den tidligere AGF-spiller Mustapha Bundu var tæt på at vende hjem til Ceres Park.

Nu har den danske klub offentliggjort, at man har sikret sig den hurtige kantspiller i Anderlecht på en lejeaftale til næste sommer med en efterfølgende købsoption.

- Vi er glade for, at det er lykkes at hente Mustapha Bundu tilbage til AGF, hvor han tidligere har vist sine kvaliteter og hvor han fik sit gennembrud i 3F Superligaen, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Vi har ledt efter en offensiv tilføjelse til vores hold med fart og gennembrudskraft, og det har vi nu fået i Bundu, der kommer til os i form fra den belgiske opstart og klar til at byde sig til - så vi glæder os til at se ham igen i AGF, siger sportschefen.

Bundu skiftede ellers til Anderlecht fra netop AGF tilbage i 2020, og siden har han været forbi FC København på en lejeaftale.


Af Theis Fischer Brandt
Mandag 25. oktober