Luk

Bekræftet: City har appelleret europæisk straf

| Champions League | 16 kommentarer

Manchester City har nu officielt anket deres straf på to års udelukkelse fra europæisk fodbold, bekræfter CAS.

Den internationale sportsdomstol, CAS, bekræfter, at de har modtaget en appel fra Manchester City mod deres udelukkelse fra europæisk fodbold.

For et par uger siden idømte UEFA klubben to års udelukkelse fra europæiske turneringer på grund af brud på Financial Fairplay-reglerne.

Manchester City meldte straks ud, at man ville anke dommen, fordi anklagerne absolut intet havde på sig, og den appel har CAS altså nu officielt modtaget. Det skriver BBC og Sky Sports.

CAS melder i samme ombæring, at det er umuligt at sige, hvornår sagen bliver færdigbehandlet.

City har tidligere ytret ønske om, at sagen kan lukkes senest til sommer.


Af Sara Margren

16 kommentarer

Mulleals 12:48          
Penge under bordet og så er city med igen, bare vent og se...
Vamosdk 13:49          
Penge under bordet og så er city med igen, bare vent og se...
Det ved jeg nu ikke. Jeg synes bare det sjovt det kun er City som er blevet ramt. Den FFP regel er jo til at lukke op og s... i..

Lad nu klubberne passe dem selv. FIFA tjener så mange penge, at det ikke kan være et tab for dem, selvom der skulle ryge et par klubber i svinget.
camara 13:50          
Fuldstændig korrekt, de kunne tage de første 10 klubber og smide dem ud.
D.B.R. © 13:51          
FIFA tjener så mange penge,

UEFA.
CsJn 13:54          
Appelleringen var jo forventet, da City ikke mener de har handlet forkert. Er klar over at på mange danske fora er City allerede dømt ude. Striden står formentlig om værdien af sponsorater og den er nok svær at sætte sig ind i for lægmand.
PLL 14:03          
hvor er det latterligt,vi ved jo at det ikke bliver til noget,det bliver igen korruption til de ellers rige magtfulde mænd luk hele Fifa og uefa
Vingummibamse 14:10          
Csj. Striden står også i indrømmelser i emails. Det er midt nemmere at sætte sig ind i.


Skal fodbolden overleve uden at boblen springer, skal der laves markante ændringer. Det er uholdbart at et mand kan købe en klub som legetøj, at klubber kan kære med reele underskud, men synes habile pga indskud fra rige onkler. Korruption der får lov at stå frem i det åbne, ustraffet.. fortsætter det så ender boblen med at springe. Når først de rige sheiker og hygge milliadærer smutter, så skrider grundlaget.

City er da indbegrebet på alt der er forkert i moderne fodbold økonomisk. Går de ustraffet hen, er det den største fallit erklæring udover VM i en korrupt sauna næste gang..
Torsdag 9. april
Onsdag 8. april