Luk

Bekræftet: Ikke flere tilskuere til pokalfinalen

| Sydbank Pokalen | 6 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - AaB
Superligaen Mesterskabsspil (19/07)
bet365 1,95 3,50 3,80
Oddset 2,00 3,70 3,60
YouBet 1,95 3,65 3,75

Pokalfinalen mellem AaB og SønderjyskE onsdag får ikke flere tilskuere, end dem der allerede har billet. Det bekræfter Divisionsforeningen.

Fra i weekenden bliver der åbnet op for flere tilskuere på stadion til 3F Superliga-kampe, men det kommer ikke til at gælde pokalfinalen.

Onsdagens pokalfinale mellem AaB og SønderjyskE afvikles således som planlagt med 1.750 personer til stede til kampen i Esbjerg.

Det bekræfter Divisionsforeningen.

- Det vil kræve en betydelig indsats at ændre det nuværende set up, og med den måde infrastrukturen for nærværende er sat op, vil antallet af mulige yderligere tilskuere ikke være særlig stort. Vi prioriterer derfor sikkerheden i eksekveringen af det nuværende set up, siger Claus Thomsen i en pressemeddelelse.

Socialdemokratiets kulturordfører, Kasper Sand Kjær, åbnede ellers op for flere fans til pokalfinalen over for bold.dk, men arrangørerne kan ikke nå det inden kampen, skriver DR.

Indtil videre er der åbnet for flere tilskuere frem til 31. august, og det er Rigspolitiet, der beslutter, hvor mange der lukkes ind ad gangen.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Sara Margren
Tirsdag 14. juli
Mandag 13. juli