Luk

Bekræftet: Næstveds lejesvende må ikke spille

| NordicBet Liga | 11 kommentarer
Bekræftet: Næstveds lejesvende må ikke spille
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Næstved Boldklub - Skive IK
NordicBet Liga (20/10)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,50 3,60 2,55
Oddset 2,45 3,65 2,65

Fodboldens Disciplinærinstans har stadfæstet Divisionsforeningens afgørelse om, at Jeppe Illum og Tobias Arndal ikke bliver spilleberettigede for Næstved Boldklub.

Tobias Arndal og Jeppe Illum bliver ikke spilleberettigede for Næstved Boldklub.

De to spillere blev hentet til klubben i januars transfervindue, men klubben anmodede om spillercertifikaterne for sent. Den 8. februar afviste Divisionsforeningen at give Næstved dispensation, hvilket klubben ankede til Fodboldens Disciplinærinstans.

Men disciplinærinstansen skriver nu i en pressemeddelelse, at man har valgt at stadfæste Divisionsforeningens afgørelse. Spillerne kommer dermed ikke i aktion for klubben i foråret. 

Næstved havde lejet Tobias Arndal i Horsens, mens Jeppe Illum kom fra Vendsyssel. 


Af Anton Græsdal Maajen

11 kommentarer

Snajl 09:10          
Hold kæft hvor er det pinligt.
Kan man kalde lejespillerene tilbage, eller er de stuck i Næstved indtil sommer?
Albanian.Rossoneri 09:15          
Hvor er det dog et stort selvmål af "fodbold-xperten" Gaxe. Hører ham om hvordan han ville have gjordt det i Superliga XL, men ikke styr på egen have først.
Blokvogn 09:22          
Det er ufatteligt at sådanne ting kan kikse, jeg undres. Gaxe er jo så klog at høre på i super liga xl at man skulle tro han var fejlfri.
lindballe-01 09:23          
i min optik så skal de da tilbage, da de jo ikke er til leje i Næstved aligevel, Men stort tillykke til Gagse, der har formåed at sætte 2 spillere helt uden for, virkelig flot profesionelt arbejde
bruger 155832 09:37          
Håber sådan at det bliver et emne i Superliga XL
I am Batman 09:56          
Enormt frustrerende at der er nogle der ikke har kunne passe deres arbejde. Nu står vi uden to spillere der skulle have haft en afgørende rolle i foråret og med vores topscorer væk ligeså... allermest trist er det dog for Tobias og Jeppe, forhåbentligt bliver de sendt tilbage Horsens og Vendsyssel, hvor de vil være spilberettiget, omend spilletiden vil være noget mindre end i Næstved. Øv!
Svemark 10:09          
Det er åbenbart nogle fuldstændig inkompetente amatører, der har overtaget i Næstved.

Det næste bliver vel, at topscorer Justinussen (som Illum og Arndal var de nærmeste til at erstatte) stiller op for en af konkurrenterne i kampen mod nedrykningsstregen, fordi man ophævede kontrakten med ham uden at betinge sig, at han ikke i indeværende sæson stiller op for en anden klub i 1. division.

Gaxe har proklameret at have en plan B nu. Den bør nødvendigvis inkludere, at han og Buchholz (som angiveligt heller ikke kan styre sit temperament i omgangen med de lokale medier) opsiger deres stillinger straks. Sådanne amatører kan Næstved ikke være tjent med.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober