LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bekræftet: SønderjyskE henter Gartenmann

| Superligaen Mesterskabsspil | 6 kommentarer
Bekræftet: SønderjyskE henter Gartenmann
SønderjyskE meddeler, at klubben henter unge Stefan Gartenmann til klubben på en kontrakt frem til sommeren 2020.

Torsdag meddelte JydskeVestkysten, at SønderjyskE ville hente Stefan Gartenmann til klubben fra hollandske Heerenveen, og nu er skiftet på plads.

SønderjyskE meddeler, at 20-årige Gartenmann kommer til klubben til sommer på en kontrakt frem til sommeren 2020.

- Han er en vaskeægte vindertype, som elsker at forsvare og vinde sine dueller. Det blev ikke til fast spilletid på ligaholdet i Holland; men han har i de seneste fire sæsoner udviklet sig flot i et stærkt konkurrencepræget miljø, hvor han blandt andet har bygget meget på i forhold til opbygningsspillet.

- Stefan Gartenmann er en spiller, som vi både glæder os til at arbejde med, og ikke mindst har vi forventninger om, at han kan rykke og udvikle sig endnu mere hos os, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Gartenmann skiftede i 2013 til Heerenveen fra FC Roskilde.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

6 kommentarer

kojaksæby 06:46          
Det er rigtig positivt at se danske klubber bruge vores egne - kanon Haysen - Gartenmann kan blive en profil i superligaen - lige før jeg holder med SE næste sæson 😀 - fortsæt endelig denne vej - jeg har skrevet det før - se FCN - uendelig mange unge spillere på Hjulmands hold - håber FCN vinder noget næste sæson 🤡
XorpiZ 08:14          
Pissegodt. Jeg er spændt hvad han er for en type!
MoTo 08:53          
Der er sikkert en sportslig årsag til at han ikke får spildtid, hvorfor indkøbet virker underligt, hvis hensigten var/er at forstærke Sdr. J. i næste sæson - hvilket er yderst påkrævet såfremt de ikke igen skal spille for ren overlevelse som tidligere. Gartenmann er en lotteriseddel i dette perspektiv, ingen erfaring men et formodet talent som på sigt kan være en fin investering.
knaegten 10:12          
@MoTo

Det kunne også tænkes at Gartenmann har fået en klassisk talent klausul for at optræde på førsteholdet, der kommer til at koste klubben mange penge(million eller mere) for en spiller man måske ikke er sikker på er en forstærkning på sigt.

Specielt ikke for en klub der har økonomiske vanskeligheder som Herenveen.

Uden at have NOGEN form for indsigt i hans aktuelle niveau, synes jeg han lyder som en perfekt SjE signing. Ung, sulten spiller hentet billigt, med gode videreudvikling muligheder og salgspotientiale.

Haysen laver seriøse mirakler som sportchef i SjE hvis du spørger mig.
Geddar 10:23          
At en 20-årig ikke formår at slå igennem på førsteholdet hos Heerenveen fortæller ikke alverden. Gartenmann har været betragtet som et virkeligt stort talent, hvorfor der også var interesse fra større klubber før han skiftede til Holland. Og han har været fast inventar på flere af U-landsholdene.

Mens man næppe har hentet en spiller, der leverer formidabelt fra dag 1, så har man hentet en talentfuld midterforsvarer på fri transfer. Det er ganske fornuftigt.
mjdk 15:53          
Her kan man vel også (hvis man tager de positive briller på) tale om en positiv Nøhrgaard-effekt.

Gartenmann nævner selv at det er kendskabet til Claus der har været med til at han har sagt ja til klubben. Der er vel en del up-and-coming spillere som Nøhrgaard tidligere har stiftet bekendtskab med fra sin tid med ungdomslandsholdet.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april