Luk

Bekræftet: Zeca får to spilledages karantæne

| 3F Superliga | 31 kommentarer

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,50 4,30 6,20
Oddset 1,40 4,40 7,80

På DBU's hjemmeside fremgår det, at det er Carlos Zeca, der er blevet straffet med to spilledages karantæne for tumulten efter AGF-kampen.

Fodboldens Disciplinærinstans oplyste lørdag, at tre FC København-ansatte - en spiller og to officials - var blevet idømt karantæne for tumult efter AGF-kampen sidste weekend.

Nu oplyses navnene på de tre involverede på DBU's hjemmeside, og det er FCK-anfører Carlos Zeca, klublæge Morten Boesen og Director of Development Sune Smith-Nielsen.

Zeca straffes med to spilledages karantæne for en aggressiv og konfronterende opførsel mod dommerteamet efter kampen. Anføreren er i øjeblikket skadet og var derfor i civilt tøj, da episoden fandt sted.

Morten Boesen og Director of Development, Sune Smith-Nielsen, straffes med én spilledags karantæne.

- Af indberetningen fremgår det, at der efter kampen var en række hændelser af ’usportslig karakter’ der skulle være foregået i minutterne efter kampen, lyder det.

- Blandt andet skulle Carlos Zeca, der aktuelt er skadet og derfor ikke var en del af kampen, have udvist aggressiv og konfronterende opførsel mod kampens dommerkvartet, da de forlod banen. Trods en advarsel fortsatte adfærden fra FC Københavns anfører.

- Efterfølgende på vej til deres omklædningsrum mødes kvartetten af yderligere flere ansatte personer fra FC København, der også, ifølge kampens dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt, udviser aggressiv og konfronterende opførsel og udviser dermed usportslig adfærd af blandt andet de to officials Sune Smith Nielsen og Morten Boesen.

Læs mere om grunden til de tre karantæner HER.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar