LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bekymret Sarri: Måske godt at miste selvtillid

| Premier League | 5 kommentarer
Highlights: Tidligt rødt kort ødelagde alle chancer for PAOK i Europa League-kampen mod Chelsea
Giroud sparker en rigtig lækkerbisken ind
Bekymret Sarri: Måske godt at miste selvtillid
Foto: Getty Images
Chelsea reagerede ikke godt på Wolverhamptons første mål i onsdagens nederlag, mener manager Maurizio Sarri. Spillerne har måske haft for meget selvtillid, forklarer italieneren.

Onsdagens nederlag til Wolverhampton efterlod Chelsea-manager Maurizio Sarri med en dårlig smag i munden.

Ikke så meget på grund af 2-1-nederlaget, men nærmere på grund af det, han så fra sit hold den sidste halve time af opgøret. Det skriver Sky Sports.

Chelsea kom ellers foran i første halvleg, men Wolverhampton udlignede efter en time, og så gik det galt.

- Jeg er meget bekymret, men ikke på grund af resultatet. Det er på grund af, at vi ikke reagerede på modstanderens første mål. Vi reagerede slet ikke, så det bekymrer mig virkelig, siger Maurizio Sarri, ifølge Sky Sports. 

Nederlaget er en lille mavepuster til Chelsea-mandskabet, men måske er det sundt for spillerne, forklarer italieneren.

- Vi har selvfølgelig mistet noget selvtillid efter denne kamp, men måske er det godt. For nogle gange viser mine spillere, at de har for meget selvtillid, siger han.

Efter nederlaget ligger Chelsea nummer fire i Premier League med 31 point. Holdet har ti point op til Manchester City på førstepladsen, mens man kun ligger over Arsenal på grund af en bedre målscore.


Stream Chelsea – Burnley på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

5 kommentarer

Clynedoc 08:11          
Synes man ser Hazard på holdkortet hver kamp. Er det ikke satset af træneren. Sæsonen er meget lang endnu og alle konkurrenterne ser ud til at spare på stjernerne. City, Liverpool og Spurs har ihvertfald været gode til det
Cfever 08:20          
Hazard: 1.151 minutter i sæsonen.
Salah: 1.648 minutter i sæsonen.
Kane: 1.917 minutter i sæsonen.

Ovenstående er kun for klubberne. Nej, der bliver ikke drevet rovdrift på Hazard. Han fik en skade der satte ham lidt tilbage og nu skal han lige finde rytmen (som resten af mandskabet).
Clynedoc 08:27          
Ok tak. Jeg må indrømme at jeg kun har set Chelsea spille 2 gange denne sæson, tror jeg og det var begge mod Liverpool.
Er det i EL han er blevet sparet? Hvis han været skadet også forklarer det også lidt spilletiden i forhold til de andre.
Cfever 08:48          
Han blev sparet meget i starten af sæsonen for at hvile sig ovenpå VM (mener han enten startede ude eller slet ikke var i truppen i de første 4 kampe). Derudover har han som du påpeger ikke spillet meget i EL og været halvskadet siden Ashley Youngs overgreb (han sad ude i 1-2 kampe).
SW6 12:37          
Han blev sparet meget i starten af sæsonen for at hvile sig ovenpå VM (mener han enten startede ude eller slet ikke var i truppen i de første 4 kampe). Derudover har han som du påpeger ikke spillet meget i EL og været halvskadet siden Ashley Youngs overgreb (han sad ude i 1-2 kampe).
Jeg tror også man skal have med i ligningen at mange af midter klubberne, simpelthen har fundet ud af at dommerne tillader meget mere imod ham, fordi han ikke bare smider sig og ligner en der er skudt hver gang de sparker ham ned. Det er en lidt trist udvikling, for det er helt klart at der gåes hårdere til ham, og det gør at han trækker sig lidt og falder ud af kampene i længere perioder end tidligere. Tag kampen igår, det er jo rystende at wolves ikke slutter med 8-9 på banen med det antal af frispark, og hårdheden i dem. Chelsea kunne jo have haft adskillige skader oven på den kamp, inklusive Hazard, hvis ikke de havde trukket sig i enkelte situationer, og dommeren er igen ikke i stand til at give de kort der skal til for at der kan spilles fodbold.
PL er en fysisk liga, men man ser i flere og flere kampe, hvordan forbrydelse betaler sig, også i united-gunners kampen igår, hvor det kan undrer hvordan Rojo ikke fik rødt. Det er så ærgerligt for fodbolden, for det ser ud til at Neymar faktisk er den der er smartest af de store lige nu. Han får lidt tæv for at filme, men til gengæld undgår skader i rigtigt mange tilfælde.
Fredag 19. april