Luk

Bekymret Suarez efter ny nedtur: Det gør ondt

| La Liga | 12 kommentarer
Bekymret Suarez efter ny nedtur: Det gør ondt
Foto: Getty Images

Infoboks

Granada - Barcelona 2-0
La Liga
2' 1-0 Ramon Azeez
66' 2-0 Alvaro Vadillo
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelona har bare fået ét point i sæsonens første tre udekampe i La Liga, og det bekymrer Luis Suarez.

FC Barcelona indkasserede lørdag aften et skuffende 0-2-nederlag på udebane mod Granada, og dermed fortsatte holdets dårlige pointhøst på fremmed græs.

I den nye sæson af La Liga har Barca spillet tre kampe på udebane og blot fået et enkelt point, og det er bekymrende, mener Luis Suarez.

- Det er et nederlag, der gør ondt. Vi skal analysere en masse ting og være selvkritiske for at kunne forbedre os.

- Kampen blev kompliceret for os fra starten. Vi var bagud nærmest fra første fløjt, og det gjorde tingene meget sværere.

- Vi havde en del boldbesiddelse, men vi var ikke overbevisende og skabte ikke chancer, siger Suarez ifølge den spanske avis Sport og tilføjer:

- Vi tænker ikke på sidste sæson, hvor vi blev mestre, for nu handler det om at analysere. Vi skal analysere, hvorfor vi ikke vinder på udebane, for det er bekymrende.

Barcelona har hentet syv point i de første fem kampe af den nye sæson i La Liga og ligger på syvendepladsen.


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

Tropico 00:01          
Ny træner ville hjælpe gevaldigt. Få nu Valverde fjernet. Så gode spillere kan ikke gang på gang spille elendigt under samme træner uden ansvaret peger i hans retning.
M96S 00:08          
Pisser mig af, at Griez skal spille kant, pga Suarez skal spille centralt, han må da snart af det hold, synes ikke han bidrager med noget overhovedet, desværre ikke gjordt det længe, bortset fra et par enkelte situationer
Tropico 01:35          
Enig. Suárez burde starte på bænken og så med Griezmann på toppen og Fati på venstre.
Mac2907 08:03          
Rolig nu og læg nu den mørkelygte væk. Om 20 kampe er Barca i toppen og Grenada min. 10 points efter. At Barca for en gang skyld er startet pointsmæssigt svagt er måske "held i uheld", da de hårdeste titelkonkurrenter er ligeså ustabile. En trænerfyring vil være horribelt, når man ser hans resultater fra sidste år (og ja ja - skyd bare med Liv-kampen, den var enkeltstående)
kedeligstelandsholdever 08:31          
Det har ikke noget med resultaterne at gøre, de har det sidste halve år til nød været acceptable, to ud tre titler mulige titler glippede, mesterskabet kørt hjem bla. pga. historisk svagt Real M. Valverdes diskvalifikation er hans manglende evne til at sætte et hold der er i stand til at dominere kampene med det flydende pasningsspil og den strøm af målchancer der har været holdets varemærke i årtier. Hans defensive frygtbaserede tilgang, fx ved at bruge en primitiv Vidal i stedet for Arthur i kampen mod Liverpool, fx ved at skifte Rakitic ind i stedet for en ikke dårlig Aleña i sæsonåbning mod Athletic, at tøve med at gøre De Jong til def. styrmand osv. osv. osv. ... Der er meget der ikke hænger sammen, og Valverde bærer en stor del af ansvaret, han må ud.
Barca80erne 08:32          
Griezmann på bænken tak...
Maradona-Messi 08:53          
@kedeligstelandsholdever: Jeg er helt enig. Barcas stil er det, man forventer af et Barca-hold. Jeg slukkede efter 70min i går, da jeg ganske enkelt ikke kunne holde ud at se på det røvkedelige bold, Barca præsterer! Barca havde på det tidspunkt ikke haft én eneste regulær chance!
Rakitic og Vidal skal ikke spille, det er de bare ikke gode nok til, hvilket betyder, at midtbanen skal bestå af Arthur, de Jong, Aleña og Busi. Suarez ligner heller ikke en, der synes, at det er sjovt at spille fodbold ligesom Griezmann også spiller låst og hæmmet. Forsvaret sejler under Piqué, der har mere travlt med at rende og spille fornærmet end at dække op og sætte angreb op. Alt i alt er der så meget, der ikke er styr på og det er der kun en, der har ansvaret for: Valverde!
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober