Luk

Belgien-boss: Lukaku kedede sig i United

| Serie A | 18 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Inter
Serie A (21/09)
bet365 3,40 3,30 2,20
NordicBet 3,25 3,20 2,37
Oddset 3,25 3,15 2,35

Den belgiske landstræner Roberto Martinez indikerer, at Romelu Lukaku kedede sig i Manchester United, og han er derfor glad for, at angriberen har fundet en ny klub.

Romelu Lukaku nåede kun to sæsoner i Manchester United, før han denne sommer skiftede til Inter, hvor han er kommet under Antonio Contes vinger.

Og det har været en god beslutning, mener Belgiens landstræner Roberto Martinez.

- Romelu havde brug for en ny udfordring. Man kan godt begynde at kede sig i en klub, siger Roberto Martinez ifølge Mirror.

- Det bliver godt for ham at arbejde med Conte og projektet i Inter, som jagter mesterskabet. Det er interessant, og jeg har set Lukaku grine igen, hvilket gjorde mig glad, siger Martinez.

Romelu Lukaku scorede i sin debut for Inter, da klubben mandag mødte Lecce og vandt 4-0.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

18 kommentarer

MesutCazorla 22:26          
Ligeledes kan jeg også nemt forestille mig, at Uniteds tilhængere kedede sig af at se på Lukaku i sidste sæson, for det var sandelig ikke meget underholdning, man fik ud af ham.
HerbalAttraction 22:38          
Nej men man kunne vel også vende den om. United fik aldrig det ud af Lukaku som vi alle forventede. Han var uden tvivl en af de aller bedste og hypede angribere da han var i Everton. Stort set de fleste topklubber var ude efter ham.
alt i alt vil jeg kalde hans skifte for logisk. United er ikke stedet at være for en top spiller, i en synkende skude får alle skylden. lige fra kaptajnen til skibsdrengen.
Sibusiso Jensen 22:50          
Han kedede sig i Manchester og det kan man jo godt forstå. Milano er bare et så meget federe sted at bo. Nu er han glad igen.
Facchetti 23:48          
...også bedre mad
LaPioche 23:57          
Nu slynger jeg bare en strøtanke ud, men det kunne jo også være fordi Solskjær var ret åben omkring at han satsede på andre folk som førstevalg.
Sibusiso Jensen 00:09          
Maden, vejret, livskvaliteten, kulturen, arkitekturen, historien, æstetikken, damerne.

Alt er bare et par niveauer over.
Sibusiso Jensen 00:13          
Andre folk som Martial på top eller Greenwood?

Hvis det passer at han hellere vil satse på dem, bør han ikke være være United træner meget længere.
Fredag 20. september