Luk

Belgier kender Mæhle: Alle tænker på Eriksen

| EM | 6 kommentarer

Infoboks

Leandro Trossard har tænkt sig at række ud til sin tidligere holdkammerat Joakim Mæhle efter ulykken med Christian Eriksen, som han tror, at alle stadig tænker på.

Det belgiske landshold holdt tirsdag et pressemøde med et par spillere, som kiggede frem mod torsdagens opgør mod Danmark.

Her var Christian Eriksens ulykke selvfølgelig også et tema, og i den forbindelse blev Brighton-kanten Leandro Trossard, der har fælles fortid med Joakim Mæhle i Genk, spurgt, om han har været i kontakt med Mæhle siden lørdag.

Det er tilsyneladende ikke tilfældet, men Trossard har tænkt sig at give lyd.

- Jeg har ikke haft kontakt med Mæhle efter ulykken med Eriksen endnu. Jeg vil snakke med ham i morgen eller dagen efter, tror jeg. Det er ikke let. De er nødt til at komme over det som hold. De har modtaget en masse beskeder, så jeg vil vente lidt.

- Det er svært at vide, hvad man skal forvente mod Danmark. En speciel kamp. Jeg tror, alle stadig tænker på Eriksen, siger Leandro Trossard ifølge nieuwsblad.be.

Kampen mellem Danmark og Belgien spilles torsdag klokken 18 i Parken.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

Feberjensen94 23:44          
Smid nu bare Mæhle over på den højre dør, hvor han hører til, og Jens Stryger på venstrebacken (han kender gamet og har spillet den en milliard gange både for DK og Udinese), og så op med Wass sammen med Pierre og Delaney, så vi kan få mere tyngde på midtbanen - Jensen er der bare ikke endnu, særligt ikke når det gælder erfaring på slutrunde niveau.
Sholle 00:02          
Hørt
Farlig69. \ 00:08          
Wass var decideret elendig på midtbanen mod Bosnien i sidste test kamp, med flere boldtab og fejl afleveringer der kostede kontraer... kontraer et hold som Belgien straffer deres modstandere på. Så tror vist du skak tilbage til taktik bordet du gamle ;) problemet på det landshold lig pt er jo ikke forsvaret !? Vi har stort set kun klasse eller stabile spillere på de pladser... problemet er vores offensiv, den er simpelthen for tam ! Vi skal bruge så mange chancer på at score at de er på grænsen af at være pinligt nogle gange... og en af grundende er vi ikke har en klasse angriber !
Ludomania 00:37          
Vi har ikke råd til at flytte vores bedste defensive spillere fra af banen. 0-0 vil være et fantastisk resultat hvorfor vi må gøre alt i vores magt for at holde nullet. Om det betyder lossebold om mod vores langsomme angribere så må det være sådan.
grumblesnake 01:42          
@Ludomania

Jeg vil hellere tabe end at spille en Frankrig kamp som i 2018. Det ville også være en ringe måden at hylde Eriksen på, ligesom at vi ikke bare kan være sikre på at slå Rusland automatisk. Men der er selvfølgelig muligheden med at spille med tre stopper fra starten, da holdene ville udligne hinanden lidt og nok skabe en mere lukket kamp. Så kunne man satse på kontra mod deres lidt ældre stoppere. Spørgsmålet er om det i sidste ende ville være lidt som at slå dem på det de er bedst til, hvilket virker en anelse for optimistisk mod verdens nummer 1.

Hvad de end gør, er der ikke nogen tvivl om at landsholdet har en langt større indsigt ind i baggrunden for de overvejelser.
Lakris 12:52          
Smid nu bare Mæhle over på den højre dør, hvor han hører til, og Jens Stryger på venstrebacken (han kender gamet og har spillet den en milliard gange både for DK og Udinese)
Ikke enig. Stryger er bedre defensivt, men det ødelægger for meget i det fremadrettede spil = gør det meget lettere for Belgien at forsvare, da Stryger er så højrebenet at han ekstremt sjældent går venstre om sin direkte modspiller - imodsætning til Mæhle der kan gå begge veje (og generelt bare har flere offensive våben).

Så håber på Mæhle, men det kunne også blive Boilesen (igen med tanke på det etablerede, fremadrettede spil). Måske i en 3-5-2.
og så op med Wass sammen med Pierre og Delaney, så vi kan få mere tyngde på midtbanen - Jensen er der bare ikke endnu, særligt ikke når det gælder erfaring på slutrunde niveau.
Her er vi til gengæld enig. Tror helt klart at Wass rykkes op - og Stryger overtager så højrebacken
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august