Luk

Belgiere udskyder aflysning - for tredje gang

| Jupiler Pro League | 2 kommentarer

Infoboks

Generalforsamlingen i det belgiske ligaforbund har igen udskudt sin beslutning om, hvorvidt den belgiske liga skal aflyses. Afstemningen står nu til at skulle gennemføres 4. maj.

Generalforsamlingen i det belgiske ligaforbund har for tredje gang udskudt beslutningen om, hvorvidt man skal aflyse sæsonen.

På lørdag er det en måned siden, at bestyrelsen i forbundet blev enig om at aflyse den belgiske liga. Bestyrelsen består af direktører fra forskellige belgiske klubber.

Bestyrelsen har imidlertid ikke mulighed for at træffe den endegyldige beslutning. Den skal træffes ved en generalforsamling, og her har man endnu ikke stemt om aflysningen.

Denne gang har man besluttet sig for at udskyde afstemningen til den 4. maj.

Belgierne var de første til at nærme sig en aflysning af turneringen. Det fik UEFA ud af busken. Det europæiske fodboldforbund truede med udelukkelse af europæiske turneringer, hvis ligaerne bare sådan uden videre besluttede at aflyse turneringerne.

Siden 2. marts har alt altså været en smule på standby i Belgien, og vi får ikke en afgørelse før tidligst 4. maj.

Det hollandske fodboldforbund besluttede i sidste uge at aflyse Æresdivisionen. Den beslutning blev taget, efter at regeringen slog fast, at der ikke må spilles professionel fodbold før september.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 30. november