Luk

Belgisk avis: FCM får 45 mio. kr. for Onuachu

| 1. Division A | 25 kommentarer
Belgisk avis: FCM får 45 mio. kr. for Onuachu
Foto: Getty Images

Infoboks

Genk - Oostende
1. Division A (21/09)
bet365 1,33 4,75 10,00
NordicBet 1,35 5,40 7,20
Oddset 1,35 5,40 7,20

FC Midtjylland er angiveligt tæt på at sælge Paul Onuachu til Genk, der ifølge Het Nieuwsblad betaler 45 millioner kroner plus bonusser for nigerianeren.

Igennem længere tid har Genk jagtet FC Midtjylland-angriberen Paul Onuachu, og nu ser den mission endelig ud til at lykkes for belgierne.

Ekstra Bladet erfarede onsdag, at en handel er tæt på, og at FC Midtjylland vil få omkring syv millioner euro, hvilket svarer til godt 52 millioner kroner, plus en række bonusser for Onuachu.

Nu melder det belgiske medie Het Nieuwsblad dog, at prisen i første omgang lyder på seks millioner euro – 45 millioner kroner – hvortil der fortsat hører en række bonusser.

Mediet skriver, at en handel mellem Genk og FC Midtjylland snart vil blive offentliggjort.


Af Martin Schmidt

25 kommentarer

PowerBalls 06:36          
56 for Cornelius eller 45 for Poul ?
Jeg tager Poul og en pose penge tak!
Case closed!
Beenja 06:41          
Betalte Atalanta ikke 33,5 millioner for Cornelius?
iamaabfan 07:59          
Onuachu er sgu ikke så meget værd, men godt vi slipper for den lange skuespiller, kan bare ikke holde ud at se ham filme og overdramatisere hver gang modspillerne bare tænker på at tackle ham, dejligt at få ham ud af superligaen
NAsMaR 08:22          
@iamaabfan er det ikke hele aabs spillertrup du nævner der.

Dommerne dømmer ihvertfald ikke Pauls vej, tværtimod. Men det kræver jo nok lidt indsigt, før man kommer så langt. Det bliver godt for ham at komme væk fra de danske dommere, der har alt for meget fokus på at dømme imod Paul, det er en skændsel at se på, men typisk den danske dommerstand. Den har hverken format eller kvalitet.

Havde han ikke gerne ville afsted de sidste to vinduer, er jeg slet ikke i tvivl om at FCM kunne have fået meget mere for ham.
Bløde babser 08:30          
Hvis man piller alt det der er sagt og skrevet, men alene kigger på spilleren og den pris der er angiver her syntes jeg det er en flot handel af FCM.

Han er efterhånden en voksen spiller, ikke et talent. Han er ikke top3 angriber i en dårlig liga. Så virker 45 mio som en meget god pris.
Tøffe har altid ret 08:49          
56 for Cornelius eller 45 for Poul ?
Jeg tager Poul og en pose penge tak!
Case closed!
Jeg ville til hver en tid tage Cornelius for 56 fremfor Paul for 45 (eller 20 for den sags skyld). Paul har KUN hans størrelse og hovedstød at spille på hvorimod Cornelius har hastighed, afslutning med begge fødder, hovedspil og spilforståelse. Pauls teknik er som en jomfru der står foran fi**en for første gang - kluntet og overvurderet.

Dette er skrevet af en Biffer der ikke har præference for nogen af dem - dog med et kæmpe minus til Cornelius da han er FCKer.
Fredag 20. september