Luk

Belgisk chef er kritisk: Gør det modsatte af alle

| Jupiler Pro League | 1 kommentar

Infoboks

Charleroi - Kortrijk
1. Division A (07/12)
Oddset 1,72 3,65 4,70
bet365 1,65 3,75 5,25

Charleroi-direktør Pierre-Yves Hendrickx mener, at det er en anelse forhastet, at den belgiske liga er blevet afblæst, når UEFA lige har rykket deadline for sæsonafslutningen.

Det belgiske fodboldforbund har torsdag afblæst sæsonen på grund af coronavirus-krisen, og Club Brugge er dermed mestre, så snart beslutningen er godkendt på en generalforsamling.

Direktøren i Charleroi, der ligger nummer tre i den belgiske liga, er dog ikke helt sikker på, at det er den rigtige beslutning.

- Beslutningen giver mening på grund af den enorme sundhedskrise, vi går igennem. Vi skal se det i dét perspektiv. Vi taber penge, men det skal vi ikke tale om, når der er menneskeliv på spil, siger Pierre-Yves Hendrickx til Voetbal Primeur.

- Det kan godt være, at vi er gået lidt hurtigt frem. UEFA har lige udvidet datoen for at slutte sæsonen frem til 3. august, så de nationale turneringer kunne blive afsluttet.

- Vi i Belgien skynder os så at gøre det modsatte af alle andre i verden. Det stiller jeg mig stadigvæk kritisk overfor, siger han.


Af Sara Margren
Onsdag 2. december