Luk

Belgisk landstræner: Danmark ser stærke ud

| UEFA Nations League A | 8 kommentarer

Infoboks

Danmark - Island
UEFA Nations League A Gruppe 2 (15/11)
Oddset 1,38 4,70 8,00

Den belgiske landstræner Roberto Martinez glæder sig til de afgørende kampe mod Danmark og England i Nations League i november.

Belgien topper Danmarks gruppe i Nations League to point foran Danmark og England.

Det belgiske landshold tog onsdag en 2-1-sejr på Island, men den belgiske landstræner, Roberto Martinez, lagde også mærke til Danmarks flotte 1-0-sejr på udebane mod England. Han ser frem til mødet med stærke Danmark i november.

- Vi så godt, at Danmark vandt. Jeg synes, at det danske landshold ser rigtig godt ud. Deres sejr viser, at gruppen er rigtig stærk, siger Roberto Martinez ifølge islandske fotbolti.net og fortsætter:

- Der venter et par gode kampe i november, når vi møder Danmark og England, og vi ved, at det bliver udfordrende.

Belgien tager mod England den 15. november og Danmark den 18. november. Begge opgør spilles på hjemmebane.


Af Johannes Skjøth

8 kommentarer

bruger 150263 11:03          
Hahaha England spillede da bedre end danmark. Rent held vi fik 3 point igår.. men det tager vi med.
Stagger Lee 11:44          
Held var det ikke. England glemte at tage hovedet med på banen, hvilket ikke er noget nyt. De savner spilintelligens og det udnyttede DK til at tage en sejr med hjem. Man kan selvfølgelig ærgre sig over DK ikke fik spillet sig rigtig ud offensivt og udnyttede Englands svagheder i større grad. Braithwaite, Poulsen og Sisto var i bedste fald middelmådige og ramte slet ikke niveau rent teknisk.

Ærgerligt at Dolberg måtte udgå, da han så ud til kunne udnytte hullerne i forsvaret bedre. Skov Olsen kunne også have været sjov at se på dette niveau, da hans individuelle færdigheder er lang større end hos Poulsen og i særdeleshed Braithwaite. Man kan også tillade sig at være skuffet over at Hjulmand ikke formår at se at Robert Skov ikke er den rigtige taktiske løsning i sådan en kamp. Synes ellers det var tydeligt at se på forhånd, men ok, det var en træningskamp og man må så håbe at han har noteret sig det fremadrettet. En Kristian Pedersen kunne have været fin at se i stedet, da han jo spiller i britisk fodbold og har defensiven som sin force. Hvis DK havde fået lukket tideligt ned i venstre siden, havde England ikke haft meget at skyde med.
Drako 12:00          
@Stagger Lee En træningskamp var det da vist ikke.
yeppes 12:20          
Synes ikke, at England havde flere chancer end DK. Måske 1-1 havde været mest retvisende. Er kun skuffet over boldomgangen i 2 halvleg, som virkelig var ringe, især taget i betragtning, at vi spillede 11 mod 10.
Team US Postal 12:24          
@bruger 150263

Virkelig klogt indlæg.. eller noget.

Nej, England var ikke bedre end Danmark. Heller ikke da det var 11 mod 11. Det var en ret lige kamp. Det var helt klart ærgerligt, at alene Eriksen var god offensivt. Men Wass og Sisto havde da en stor chance værd. Især Sistos var kæmpestor og der skulle selvfølgelig have været mål.
Boie 17:12          
Hvor er det dejligt at vi ENDELIG har fået en træner som har noget at byde på fodboldtaktisk og som samtidig gerne vil bruge bolden til andet end norsk Drillo fodbold/hovedbold!

Når det så er sagt, så har vi selvfølgelig ikke set hvordan det hele ender ud, for alle ideer er jo ikke implementeret endnu, det kan de ikke være med så få træningspas, så der er selvklart stadig tråde som trækker tilbage til Åge´s landshold, hvilket ikke bare er skidt, for det defensive fundament var en af de få positive ting ved hans landshold.

Jeg er stor tilhænger af Hjulmands fodboldfilosofi. Det er dog ikke ensbetydende med at jeg vil være enig i alle hans dispositioner.
Personligt kunne jeg godt tænke mig at han tænkte lidt i en 4-4-2 Diamant, da jeg synes kantkvaliteten er for dårlig, men at der er flere gode centrale midtbanespillere.

En midtbane med C.Nørgaard som 6´er, D.Wass og P.E.Højbjerg som 8´ere og C.Eriksen som 10´er med A.Cornelius, K.Dolberg, Y.Poulsen og A.S.Olsen til at kæmpe om de forreste to, kunne være spændende.

Jeg tror ikke på M.Braithwaite i det lange løb, hans teknik er ganske enkelt for dårlig på dette niveau, og det synes jeg egentlig også at Y.Poulsen´s er, han har bare en fysik og hurtighed som kan berette hans tilstedeværelse mod visse modstandere.

Jeg synes heller ikke at T.Delaney´s niveau over en længere periode har været godt nok til at han bør indgå i en startopstilling og hvis ikke at han bliver relativ fast i Dortmund, så må der alternativer i spil.

Venstrebacken er fortsat billig til salg. R.Skov skal helt klart udvikle sig en hel del, både defensivt og mand/mand på bolden før han er god nok, men jeg forstår også godt at man gerne vil have en mand med som har et venstreben i absolut verdensklasse, men tror bare at hans manglende speed, bliver en hæmsko. Omvendt vrimler det ikke just med alternativer. Flere nævner C.Højer, men er han meget bedre defensivt???
En højrebenet tror jeg desværre aldrig bliver løsningen, medmindre han har samme kvaliteter som G.Zambrotta havde i sin tid i Juventus.

J.Mæhle, D.Wass (hvis han spiller back regelmæssigt i Valencia) og J.S.Larsen må så være bejlerne til højre back.

Alt i alt er jeg optimistisk på landsholdets vegne, for vi er taktisk stærke, har nogle fornuftige talenter som er opdraget i den spillestil som Hjulmand vil praktisere.
Lakris 18:15          
Nej, England var ikke bedre end Danmark. Heller ikke da det var 11 mod 11.
Den vurdering tror jeg - med al respekt - at du er ret alene med.

Ja, der var få gode momenter med fornuftig boldomgang og en ok chance til Dolberg, men overordnet set blev vi domineret. Vores venstreside var eksempelvis en åben motorvej.

At Hjulmand har udtalt at han ville have udskiftet Skov og sågar skiftet formation, hvis Maguires hjerneblødning ikke kom ham i forkøbet, indikerer også kraftigt at vi ikke spillede lige op med England 11 mod 11.
Torsdag 29. oktober
Onsdag 28. oktober