LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Belgiske stjerner revser fransk indstilling

| VM | 61 kommentarer
Belgiske stjerner revser fransk indstilling
Foto: Getty Images
Chelsea-duoen Thibaut Courtois og Eden Hazard er langt fra imponeret over Frankrigs tilgang til gårsdagens opgør, hvor Les Bleus med en 1-0-sejr spillede sig i søndagens VM-finale.

På en enlig scoring af Samuel Umitit i starten af anden halvleg spillede Frankrig sig i går aftes i VM-finalen på bekostning af et belgisk mandskab.

Dagen derpå er nederlaget svært at sluge for De Røde Djævle, og to af holdets største profiler, målmand Thibaut Courtois og kreatør Eden Hazard, har ikke den store fidus til Frankrigs taktik og defensive tilgang til gårsdagens kamp.

- De spillede antifodbold. Jeg har ikke tidligere oplevet, at en enlig angriber (Olivier Giroud, red.) spillede så langt tilbage på banen, som tilfældet var i går.

- De er selvfølgelig i deres ret til at spille som de vil, men det er ikke kønt at se på. De var ikke bedre end os, og jeg havde faktisk foretrukket, at Brasilien stod i finalen i stedet for dem, siger Thibaut Courtois til FIFA.com.

Den påstand bakkes op af holdkammeraten Eden Hazard, der havde svært ved at finde rum på den sidste tredjedel.

- Jeg vil hellere tabe efter vores måde at spille på, end at vinde som Frankrig gjorde, siger Eden Hazard, der samtidig er utilfreds med kampens dommer, Andres Cunha.

- Han havde ikke nogen god kamp. Franskmændene fik lov til at trække tiden alt for meget og han overså nogle klare frispark, som de begik, afslutter han.

Belgien kan nu se frem til en bronzekamp på lørdag, hvor modstanderen enten hedder Kroatien eller England.

Stream Belgien – Rusland på Eurosport Player
Advertisement

Af Kenneth Hansen

61 kommentarer

ElConsiligere 09:33          
Er vi enige om at det er to mourinho drenge der siger det her?? Så har de da ikke været ved deres fulde fem når Drogba spillede højreback i champions league eller de andre gange de helt tydeligt har spillet det såkaldte antifodbold
Tottenhamfan100 09:37          
For den neutrale seer var det en glimrende kamp af Frankrig. Belgien spiller måske det mest sprudlende fodbold men taktisk så spiller Frankrig meget disciplineret og velovervejet og jeg synes det var en fornøjelse at se.

Så vil nogen måske erindre at jeg var kritisk overfor DK da vi gjorde det samme. Forskellen her er bare at Frankrig også gerne ville og navnlig kunne komme frem ad banen, hvilket var DKs helt store problem. Jeg håber inderligt at Åge har set at defensiven er super god og at man derfor nu skal fokusere på at få scoret i den anden ende på andet end tilfældigheder.
Toon Toon! 09:38          
- Jeg vil hellere tabe efter vores måde at spille på, end at vinde som Frankrig gjorde, siger Eden Hazard

Jamen så er alle jo glade?

Belgien har meget at lære endnu og deres jamren er ærlig talt ynkelig. Frankrig stod kompakt og godt, men de spillede jo altså ikke på ingen måde Mourinho-stil. De angreb og de skabte chancer. I perioder sad de også på spillet. Men ja, når Belgien havde bolden, så stod de dybt. Det er jo den bedste måde at slå Belgien på, de har det svært med det som de også selv indrømmer, så hvorfor skulle man ikke udnytte det? Enten er Belgierne naive eller også er de bare helt utrolig bitre. De burde kigge indad i stedet.
BerlinerDK 09:38          
Sådan er det jo, når man taber sådan en kamp på en "tilfældighed". Frankrig er bare for stærke til at blive lukket op, når de er foran. Synd for de neutrale, men sådan er fodbold somme tider.
troubadouren 09:39          
Hold da op nogle tudefjæs :-)
PFC4325 09:42          
Tab og vind med samme sind. Frankrig spillede en taktisk vild kamp der bød på alt. Selvfølgelig skal de ikke gå fuld offensivt efter de scorer, det ville jo være dumt. Omvendt lavede Belgien (ink hazard) nogle vigtige frispark det formentlig ville føre til et kontra mål.
Søren Lerby Jam Band 09:42          
"Jeg vil hellere tabe efter vores måde at spille på, end at vinde som Frankrig gjorde," siger Eden Hazard.

Jamen tillykke så.
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar