LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ben Arfa glad for at hævne sig over PSG

| Coupe de France | 8 kommentarer
Ben Arfa glad for at hævne sig over PSG
Foto: Getty Images

Hatem Ben Arfa var særdeles glad for at snuppe sejren over PSG i Coupe de France lørdag aften. Særligt betød det noget at besejre hans tidligere arbejdsgiver.

Lørdag aften vendte Rennes et truende 2-0-nederlag til 2-2 mod PSG i finalen i Coupe de France. Derfor endte kampen i straffesparkskonkurrence, som undertippede Rennes endte med at vinde.

Den tidligere PSG-spiller Hatem Ben Arfa var specielt glad efter kampen, ifølge Goal.com.

- Det gav mig en exceptionel følelse. Det har været et hårdt år, og vi har arbejdet hårdt for at nå her til, skulle Ben Arfa have fortalt France 2 og fortsat.

- Det er noget særligt, og specielt i forhold til præsident Nasser (klubpræsident i PSG, red.). Han skulle aldrig undervurdere sin modstander. En eller anden dag kan han vende tilbage stærkere.

- Jeg har ikke noget imod klubben (PSG, red.), bare imod dem, der styrer den, sagde Ben Arda også ifølge Get French Football News.

Ben Arfa nåede at spille to sæsoner i PSG, men det blev langt fra det ophold, som den franske tekniker havde håbet. I alt nåede han 32 optrædener, men kun ti startpladser for den franske mesterklub.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

6116 11:52          
Fed kommentar
Chris4700 12:22          
Ben Arfas fedeste kommentar i går: "Vi lavede en Remontada... men det er PSG vant til" :D
SkeletonBjitch 12:33          
Derfor manden aldrig blev til noget større. Han skal bruge hævn/revanche som motivation, for at præstere. Har ikke så meget tilovers for denne mand.
elly_bb 14:55          
Derfor manden aldrig blev til noget større. Han skal bruge hævn/revanche som motivation, for at præstere. Har ikke så meget tilovers for denne mand.
Hvor står der noget om det?

Mon ikke han havde været motiveret uanset hvem der står på den anden halvdel i en finale?
At han sender en stikpille afsted efter at have vundet har jo intet med motivation at gøre.
SkeletonBjitch 15:47          
Overskriften siger Ben Arfa glad for at hævne sig over PSG??

Han har jo offentligt sagt at han følte at han blev behandlet dårligt af PSG. Det er jo offentligt kendt at han ikke har et godt forhold til PSG. Det er jo også offentlig kendt at Ben Arfa har haft en dårlig attitude tidligere og måske for arrogant.

Manden som havde et ekstremt potentiale, men aldrig rigtig slået 100% igennem i nogen klubber pga. hans attitude. Tjek op på hans tid i LYON..
SotD 16:04          
Han slog temmelig tæt på 100% igennem i Nice.
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj