LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bendtner bænket i Rosenborg-nedtur

| Eliteserien | 5 kommentarer
Bendtner bænket i Rosenborg-nedtur
Foto: Getty Images

Infoboks

Tillerbyen - Rosenborg
Pokal (22/05)
NordicBet 16,50 13,50 1,06
Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Nicklas Bendter startede på bænkende da Rosenborg spillede 1-1 i den norske Eliteserie mod Odds Ballklub. Mike Jensen assisterede 1-0-målet.

Mandag aften skulle Rosenborg forsøge at genrejse sig på hjemmebane mod Odds Ballklub efter det grimme 0-2-nederlag til Bodø Glimt i sæsonåbneren.

Nicklas Bendter startede på bænken, imens Mike Jensen som vanligt var at finde på nordmændenes defensive midtbane, hvor han spillede en hovedrolle.

Kort inden pause havde Mike Jensen nemlig næstsidste fod på scoringen til 1-0, hvor Pål Andre Helland uden for feltet sendte bolden op i højre målhjørne.

I anden halvleg fik Torgeir Børven udlignet Rosenborg-føringen efter oplæg af den tidligere OB-back Espen Ruud.

Efter 79 minutter kom Nicklas Bendter på banen, men han kunne ikke hjælpe hjemmeholdet til scoring, hvorfor kampen sluttede 1-1.

Rosenborg har således stadig deres første sejr til gode i denne sæson efter to runder af Eliteserien.

Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Niklas Bøgild

5 kommentarer

KB87 00:08          
stor formen viser sig, enorm kvalitet er der ingen tvivl om, næste stop er barcalona/real madrid.

utroligt ledelsen i RBK tvinger en træner til at bruge en spiller som han tydeligvis ikke har en tiltro til, så der bliver skubbet rundt på andre spillere.

glad for åge havde modet til at skrotte NB, dansk landsholdsfodbold er blevet sat på rette kurs pga en træner der turde at skrotte de dårlige spillere, som havde fået favoritroller.

Trist at RBK træneren ikke tør det samme, trods han nu gav udtryk for det flere gange at NB ikke var en del af start planerne.. det kan måske være derfor RBK ledelsen tvinger NB på banen imod trænerens vilje.

Jeg forstår ikke helt hvorfor NB selv udsætter sig for det her, for det ser mega patetisk ud at han forsøger at klinge sig til en nedadgående karriere.

Det eneste NB har bidraget med i sidste sæson og den nuværende er at trække RBK ned.
Men man søger desperat en salg med alt de penge man har skudt i PR og håber måske på han bliver solgt men det bliver han så bare ikke, for man skal da være godt dum at hente ham.
bruger 161813 08:08          
@KB87

Så du mener Åge har modt til at skrotte spillere med favoritstatus? Mig bekendt er han da selv en der er længe om at indse det bare ikke går med en spiller og at der skal prøves noget nyt. Se bare på brugen af Kvist, Sisto og nu især Nicolai Jørgensen.
pinkfloydhomer 12:10          
Cue Bænkner-jokes
KB87 15:32          
@job

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/rbk-traener-bendtner-har-voldsom-hoej-kvalitet/

"- Jeg har ikke snakket så meget med ham om den kommende sæson, men han har knoklet på sammen med de andre. Han arbejder hårdt, men er lidt bagefter, når man tænker på, at han kom senere i gang."

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/ny-rosenborg-chef-bendtner-har-alle-kvaliteter/

"Rosenborg spiller træningskamp mod Ranheim på torsdag, men der overvejer Horneland at lade Bendtner sidde over."

der er flere artikler om trænerens udtalelser om NB, du burde måske lige læse det hele og så danne dig et overblik over hvad det er træneren rigtigt faktisk siger.
Mandag 20. maj