Luk

Bendtner brændte stor chance i debut-sejr

| Danmark | 29 kommentarer
Bendtner brændte stor chance i debut-sejr
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Nicklas Bendtner fik en stor chance, da han debuterede for FC København i Reserveligaen mod Brøndby, som gav debut til Andreas Maxsø. Han scorede ikke, men FCK vandt 2-0.

Nicklas Bendtner og Andreas Maxsø fik begge debut i deres nye klubber, da FC København og Brøndby tirsdag eftermiddag mødtes i Reserverligaen.

De var således begge i startopstillingen i opgøret.

FCK stillede op med 11 spillere, som sagtens kunne være en del af klubbens startopstilling. Folk som Viktor Fischer, Andreas Bjelland og Rasmus Falk startede således inde.

Hos Brøndby var der en tand flere reserver med. Dog var der plads til Hany Mukhtar, Johan Larsson, Sigurd Rosted og Samuel Mraz.

FCK kom bedst ud til kampen og havde flere udmærkede muligheder i indledningen. Viktor Fischer forsøgte sig således på både frispark og hovedstød, men begge gange var det lige på Michael Tørnes i Brøndby-målet.

Brøndby bed dog også fint fra sig. Hany Mukhtar sparkede en meters penge over, og Peter Bjur kom til en fin mulighed i feltet efter fint Brøndby-opspil.

FCK var dog bedst før pausefløjt, og selvom Nicklas Bendtner så en smule rusten ud, så kom han frem til et par muligheder. Den største kom i slutningen af første halvleg, da Pep Biel lagde op til bageste stolpe, hvor Bendtner i en god position skulle have scoret, men ramte Tørnes ligepå.

Nicklas Bendtner gik ud og sad på bænken i anden halvleg.

Alligevel kom FCK hurtigt foran. Efter 50 minutter stod Viktor Fischer det rette sted efter et hjørnespark og prikkede bolden i kassen til 1-0.

Viktor Fischer var tæt på at gøre det til 2-0 syv minutter senere, da han sendte en god afslutning mod mål, men den ramte indersiden af stolpen og strøg tilbage i spil.

Efter 60 minutter lykkedes det FCK'erne at score. Mohamed Daramy udnyttede, at Michael Tørnes kom skidt ud til et indlæg, og angriberen sparkede den løse bold i et tomt mål.

Derefter begyndte de to hold at skifte ud, og det brød rytmen i kampen, som blev mere rodet.

FCK overlod initiativet til Brøndby, som ved blandt andre Peter Bjur skabte nogle fine chancer.

Alligevel var det FCK, der efter 88 minutter scorede en flot kasse – målet blev dog annulleret på grund af offside.

Det blev ikke til flere mål, og Nicklas Bendtner og Andreas Maxsøs debut endte med en 2-0-sejr til FCK.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 18. september