Luk

Bendtner indskiftet i ny Rosenborg-skuffelse

| Eliteserien | 6 kommentarer

Søndag aften fik Bendtner de sidste syv minutter på banen for Rosenborg, der fortsatte den forfærdelige sæsonstart ved at tabe 1-3 til Stabæk.

Starten på denne sæson har været alt andet end smertefri for Rosenborg, der indledte med at tabte til Bodø/Glimt, hvorefter det blev til et point mod Odd.

Søndag aften var Rosenborg i aktion for tredje gang i dette års udgave af Eliteserien, og her ventede der en udekamp mod Stabæk.

Nicklas Bendtner startede på bænken for Rosenborg, men anfører Mike Jensen var i startopstillingen for de forsvarende norske mestre.

Efter en lige indledning på kampen, hvor begge hold skabte et par løse chancer, kom Stabæk foran efter en halv times tid ved Emil Bohinen.

Rosenborg kom dog tilbage med tre minutter til halvleg, da den tidligere OB-stopper Tore Reginiussen udlignede til 1-1 for gæsterne.

Dermed gik Rosenborg i omklædningsrummet med udsigten til point, men efter pausen smuldrede det for storklubben.

Først gjorde Ola Brynhildsen det til 2-1 ti minutter inde i anden halvleg, og godt ti minutter senere blev det også 3-1 på mål af Franck Boli.

Nicklas Bendtner fik de sidste syv minutter på banen, men kunne hverken gøre fra eller til, og dermed er Rosenborg fortsat uden sejr i den nye sæson.

Andetsteds fik Philip Zinckernagel den sidste halve time på banen for topholdet Bodø/Glimt, der hentede tredje sejr af tre mulige. Denne gang blev det 3-2 over Molde.

Mikkel Desler og Benjamin Hansen spillede hele kampen for Haugesund, der slog Ranheim med 2-0, mens Matti Lund Nielsens Sarpsborg besejrede Daniel A. Pedersen og Tobias Salquists Lillestrøm med 1-0.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

KB87 19:59          
rent kvalitet, NB gør det igen.
Rundsaven 20:11          
@KB87

Havde du forventet han lavede 3 kasser på 7 min eller hvad ?
Huttelihut92 21:59          
KB87 som vi kender ham, usaglig og uvidende som en 7 årig!

BTW, hvordan går det med din store frelser Nikolaj Jørgensen? Ham som du mener er 20 niveauer over NB!....Eller Cornelius for den sags skyld? Skynd dig i seng! Det er langt over din sengetid........

On topic, forfærdelig start den nye træner har fået. Der skal vel forholdsvis hurtigt rettes op, ellers må han da hænge i en tynd tråd?
Forhåbentligt er NB snart i form igen, så er han selvfølgelig tilbage i start 11. Hans kvaliteter er stærkt savnet, på et noget tyndt Rosenborg mandskab.
vestjywe 22:25          
Danske Nikolaj Kirk kom ind for det vindende Stabæk-hold
KB87 23:15          
7 min i en børnehave liga burde være mere end nok for en angriber der klart med sit ekstrem høje niveau burde spille for enten real madrid eller Barcelona.

men det er altid alle andres skyld end NB egen.
har heletiden sagt at NJ når han rammer de 28-29 burde erstattes med en yngre spiller. NJ er dog stadigvæk lysår over NB i kvalitet, hvilket alt også tyder på siden han spiller i den hollandske liga som er langt hårdere end børnehave ligaen.

Men udover det går alt jo glimrende for det Danske Landshold, Åge har jo alt under kontrol og forstår at NJ uanset hvad er langt bedre et valg end NB så det kan man ikke helt klage over.
Jussi 07:46          
Prøv.
Onsdag 27. maj
Tirsdag 26. maj