Luk

Bendtner: Jeg tog 10 kilo på i Juventus

| Europa League | 19 kommentarer

Infoboks

Atalanta - Juventus
Serie A (23/11)
bet365 2,60 3,50 2,60
NordicBet 2,65 3,45 2,55
Oddset 2,70 3,35 2,55

Nicklas Bendtner tog ti kilo på i Juventus på grund af piller og hård træning. Han tror dog ikke, at det var ulovlige midler.

FC København-angriberen Nicklas Bendtner var i sæsonen 2012/2013 udlejet til Juventus, da han ikke indgik i Arsenal-manager Arsene Wengers fremtidsplaner.

Men selvom opholdet ikke bød på overvældende mængder af spilletid, så skete der store ændringer med den 31-årige angriber i den italienske storklub. 

Han begyndte nemlig at få individuel kosttilskud og piller og dyrkede hård styrketræning, hvilket betød, at han tog 10 kilo på.

Det afslører Nicklas Bendtner i bogen ‘Begge sider’, der er skrevet af Rune Skyum-Nielsen.

- Jeg kan bare mærke, at jeg gør fremskridt. Bliver klart stærkere. Og det er ikke kun pillernes skyld. Vi træner anderledes. Nogle dage bliver vi i fitnessafdelingen og kører ren power. Maks. belastning og eksplosion, igen og igen. Det vokser man af, lyder det fra Nicklas Bendtner, der fortsætter:

- Vi pukler igennem, og pludselig er jeg 10 kilo tungere. Jeg vejer 98, men føler mig ikke spor langsom. Jeg føler, jeg er på vej ind i mit livs form.

Ifølge Nicklas Bendtner var Juventus langt foran de engelske klubber med skræddersyede kosttilskud og piller, som blev ordineret af klubbens læger. 

Om det var ulovlige midler ved han dog ikke - og han vil heller ikke vide det.

- Hvis der er noget ulovligt på spil, så foregår det, uden at jeg ved noget om det. Helt ærligt. Af og til kommer dopingkontrollanterne forbi, men de finder aldrig noget. Fordi der ikke er noget at finde. Sådan vælger jeg at se på det, fortæller han.

Nicklas Bendtner og resten af FCK-mandskabet tager torsdag aften imod Dynamo Kiev i Europa League.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Anders Borup

19 kommentarer

Havgus 15:52          
Nu må vi da snart ha været igennem samtlige kapitler i Bendtner bogen. Så den blev læst på bold.dk og eb.dk... tak og lad os så komme videre!.
Gustenv@rius 15:53          
Ahh ja, du mener den sag hvor han efterfølgende blev frifundet.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/juventus-frifundet-i-doping-sag
ToonInStoke 16:05          
Udsigt der gælder til fredag morgen, udsendt kl. 09.15

Mest skyet med enkelte lokale byger. Temp. bliver mellem 5 og 8 grader, og svag til jævn vind fra øst og nordøst.I aften mest skyet og ud på natten regn sydfra. Temp. mellem 3 og 8 graders varme, og vinden tiltager og bliver let til frisk vind fra øst og nordøst.
Carmichael 16:07          
Man tager ikke 10 kilo på, på så kort tid, uden samtidig at øge fedtprocenten markant.
I hvert fald ikke uden nogle potente kosttilskud.
Og hvis folk husker efter løb Bendtner ikke rundt med ølvom og dobbelthage.
Jeg siger ikke at de har brugt ulovlige midler, jeg siger bare at det biologisk er umuligt i de fleste tilfælde.
Om Bendtner så overdriver er en anden historie.
MesutCazorla 16:10          
Nu må vi da snart ha været igennem samtlige kapitler i Bendtner bogen. Så den blev læst på bold.dk og eb.dk... tak og lad os så komme videre!.

Jeg morer mig altid over den slags kommentarer. Hvis du oprigtigt er træt af artiklerne om Bendtner´s bog, hvorfor så klikke ind på den, læse den, tage dig tid til at kommentere på den og derved skabe mere aktivitet omkring emnet, i stedet for bare at scrolle forbi og ignorere den? DU er selv en del af årsagen til, at artiklerne bliver ved med at strømme ind, og det til trods for, at du på ingen mulig måde overhovedet, er tvunget til at klikke på artiklen.
MesutCazorla 16:16          
Jeg siger ikke at de har brugt ulovlige midler, jeg siger bare at det biologisk er umuligt i de fleste tilfælde.
Om Bendtner så overdriver er en anden historie.


Det er ikke biologisk umuligt at tage 10kg muskel på over et års tid. Meget vil afhænge af ens kropstype og bygning, samt hvordan man står i forvejen. Er man i forvejen meget trænet, vil det være sværere, men er man ikke voldsomt muskuløs i forvejen, så er det ikke urealistisk - og bestemt ikke biologisk umuligt. At jeg så nok også hælder til, at Bendtner overdriver, er noget andet.
Fredag 22. november
Torsdag 21. november