Luk

Bendtner overvejer job som fodboldagent

| bold.nyt | 19 kommentarer

Infoboks

Nicklas Bendtner åbner nu op for, at han gerne vil prøve kræfter med agentverdenen for at se, om han trives i den branche efter sit karrierestop.

Nicklas Bendtner meddelte i sidste uge, at han havde trukket sig tilbage fra professionel fodbold og lagt støvlerne på hylden i en alder af 33 år.

Nu skal den tidligere Arsenal- og Juventus-angriber så have styr på fremtiden, og det kan meget vel blive inden for fodboldverdenen, hvor han i forvejen er ved at tage en træneuddannelse.

Bendtner fortæller nemlig i Discovery+-programmet 'Bendtner og Philine', at et job som fodboldagent godt kunne være en mulighed for den pensionerede angriber.

- For mig er det træneruddannelsen. Det ved jeg, bliver rigtig hårdt, for det er første gang, at jeg rent faktisk skal læse og gøre noget i mit liv.

- Min tankegang lige nu er at tage manager-uddannelsen færdig og så prøve lidt kræfter med agentverdenen. Hvad kan man sige, en prøveperiode. For at se om det er noget, man trives i. 

- Jeg vil gerne træffe den rigtige beslutning og ramme rigtigt første gang i forhold til min fremtid, udtaler Nicklas Bendtner.

33-årige Nicklas Bendtner er dog også godt tilfreds med muligheden for at blive træner, da han forstår mange af spillets aspekter, har han tidligere udtalt.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 17. juni