LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bendtner sagde nej til vinterskifte

| Eliteserien | 20 kommentarer
Trondheim-effekten: Hvad har Bendtner fundet i Norge?
Bendtner: Jeg havde selvfølgelig håbet på mere
Bendtner sagde nej til vinterskifte
Foto: Getty Images

Infoboks

Molde - Rosenborg
Eliteserien (28/04)
bet365 1,66 3,75 5,00
NordicBet 1,75 3,90 4,60
Oddset 1,70 3,70 4,30
Stream Molde – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Bendter så det ikke som en god ide at skifte væk fra Rosenborg - især på grund af alt det, der følger med. Topscoreren fra sidste sæsons Eliteserie sagde derfor nej til et vinterskifte, da VM-pladsen er særlig vigtig for ham. 

Nicklas Bendtner stod noteret for 19 mål i 29 kampe i sidste sæson. Det har skabt muligheder for topscoreren i sidste års Eliteserie. Blandt disse muligheder var Bourdeaux, som også huser Martin Braithwaite på en lejeaftale for resten af sæsonen. 

Den 30-årige Rosenborg-angriber har dog ikke nogen planer om at skifte væk fra Rosenborg, især på grund af den kommende VM-slutrunde. 

- Så skulle jeg et helt nyt sted hen, finde mig tilpas, bo på hotel, kigge efter lejlighed eller hus. Der ville være en masse ting i mindst en måned, som ville være støj. Det havde jeg ikke behov for, og slet ikke når det kunne undgås. Ikke når der var vigtig en VM-slutrunde, og jeg kunne vente fire måneder, siger Nicklas Bendtner til Danmarks Radio. 

Bendtner fik spilletid i de sidste 20 minutter af kampen mod Panama og befinder sig stadigvæk i landsholdstruppen, der møder Chile på tirsdag. 

Der er spillet to kampe i den nye sæson af Eliteserien, og det er endnu ikke blevet til mål for danskeren.

Stream Molde – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Holmbøge Rasmussen

20 kommentarer

#GGMU! 12:29          
Havde han dog været så fornuftig for 5-6 sæsoner siden, hvilken verdensklasse angriber han muligvis kunne have været blevet til!
larsnie 12:33          
#GGMU! Det tror jeg du har ret i. Han kunne i hvert fald være så meget bedre
KM2014 12:44          
For at være helt ærlig, så tror jeg ikke Bendtner havde talentet til at blive verdensklasseangriber. Jeg tror han havde været en ok angriber i de store ligaer. Han har så mange begrænsninger i sit spil. Han er klasse i luften og til at bruge kroppen som targetman og så er der ikke mere i ham. Han er ikke hurtig, dårlig dribler, han er ikke god teknikt (har gode elementer i sin teknik, men ikke som topangriberne) og så mangler han 2 vigtige ting som angriber: placeringsevne og klinisk og effektive afslutninger...
TA light 12:48          
Med et fornuftigt bagland havde han været førstevalg som angriber i Arsenal. Desværre gik der for meget fest og ballade i den. Talenter til meget mere var der helt sikkert
Legendtner 12:57          
Smid ham på toppen i Real i stedet for Benz og du er garanteret 30+ mål på en sæson
Magnisiv 13:00          
@KM

Tror du skal tjekke op på hvordan Bendtner var i tiden omkring VM og EM i hhv. 2010 og 2012, både på landsholdet og hos Arsenal. Dengang havde en god teknik og fart, hans størrelse taget i betragtning. I dag er han blevet 30 og nej han har ikke længere den samme fart. Men hvis han virkelig fik smedet jernet mens det var varmt og ikke forspildte det, så kunne han sagtens være en prominent PL-angriber i dag.
Huttelihut92 13:13          
KM2014

Jeg er ked af at måtte sige det, men din vurdering er noget ved siden af virkeligheden!

En af Bendtner´s forcer er netop hans evne til at placerer sig rigtigt og løbe i de rigtige rum. Han er også bredt anerkendt som en dygtig afslutter.
Men du har ret i at han ikke længere er så hurtig, for 10 år siden var det dog ikke hans speed der begrænsede ham. Ej heller ikke hans teknik, som især hans størrelse taget i betragtning, er ganske fin. Prøv at lægge mærke til hans nedtagninger, førstegangsberøringer og pasninger....de fejler altså ikke noget. En dribler som Messi, har han dog aldrig været :-D
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april