Luk

Bendtner: Telia Parken er helt speciel for mig

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Dynamo Kiev - FC København
Europa League Gruppe B (24/10)
bet365 1,83 3,40 4,50
NordicBet 1,91 3,45 4,50
Oddset 1,87 3,30 4,70

Telia Parken er et helt specielt sted for den nye FCK-angriber Nicklas Bendtner, der glæder sig til at opleve kulissen i torsdagens Europa League-kamp mod FC Lugano.

FC København går to spændende kampe i møde med Europa League-kamp mod schweiziske FC Lugano torsdag og topbrag mod FC Midtjylland søndag.

Nytilkomne Nicklas Bendtner er ivrig for at komme i aktion på FCK's hjemmebane, som er et helt specielt sted for ham.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Telia Parken er et helt specielt sted for mig, og jeg har haft mange store oplevelser her, men det har været som landsholdsspiller. Nu glæder jeg mig til at gå ind som FCK-spiller og opleve store aftener herinde sammen med FCK's fans, som, jeg ved, kan skabe en helt vild stemning til de her kampe, siger Bendtner til FCK-s hjemmeside.

Den tidligere danske landsholdsangriber fortæller desuden, at han har været rørt over modtagelsen fra FCK-fansene efter debuten mod Hobro søndag.

- Jeg synes, at de medrejsende FCK-fans tog virkelig flot imod mig, og generelt har jeg været overvældet af den modtagelse, jeg har fået. Det har berørt mig, og jeg vil gøre mit bedste for at betale tilbage på banen og hjælpe holdet, så godt jeg kan, siger Bendtner afslutningsvis.

Kampen mod FC Lugano fløjtes i gang torsdag kl. 18.55, mens mødet med FC Midtjylland sættes i gang søndag kl. 18.00.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Daniel Laursen
Mandag 21. oktober
Søndag 20. oktober