Luk

Benevento tæt på nedrykning efter sent mål

| Serie A | 3 kommentarer

Infoboks

Udinese - Sampdoria 0-1
Serie A
88' 0-1 Fabio Quagliarella
Benevento - Crotone 1-1
Serie A
13' 1-0 Gianluca Lapadula
24' 1-0 Vladimir Golemic
90' 1-1 Simy

Benevento smed sejren til sidst mod Crotone, og det kan vise sig at blive rigtig dyrt, da et Torino-point på tirsdag vil sende dem ned i Serie B.

I Serie A kæmper Benevento stadig for overlevelse, da de inden søndagens opgør mod Crotone lå placeret på 18. pladsen. En kunne sejr sende Filippo Inzaghis tropper et point fra overlevelse inden den sidste runde.

Og sikke en start for Benevento, som allerede bragte sig foran med 1-0 efter 13 minutter. Her var det Gianluca Lapadula, som skabte stor jubel, da han sendte bolden ind i netmaskerne.

Det var lige, hvad hjemmeholdet havde brug for, og de fik endda mere hjælp 11 minutter senere.

Her blev Crotones Vladimir Golemic nemlig sendt tidligt i bad, da han fik et direkte rødt kort i en situation, hvor han kom alt for sent i en tackling. 

Alt var lige ved at falde på plads for Benevento, da de få minutter senere kunne have gjort det til 2-0, men Roberto Insigne misbrugte den store mulighed, da hans forsøg røg på den ene opstander.

Benevento havde masser af chancer for at lukke opgøret, men de var ikke dygtige nok, og dermed formåede Crotone at udligne i dommerens overtid, da Simy gjorde det til 1-1. 

Inzaghis mandskab er derfor meget tæt på nedrykning, da en Torino-point i næste uge endegyldigt vil gøre kampen for overlevelse et færdigt kapitel for Benevento i denne sæson. 

Andetsteds stødte Udinese og Sampdoria sammen, hvor det kun var hjemmeholdet, der havde en dansker med fra start. Jens Stryger Larsen var nemlig vanen tro på banen, hvor Mikkel Damsgaard derimod kom ind i slutfasen. 

I opgøret var det den sidstnævnte dansker, som havde mest at juble over, da Fabio Quagliarella blev matchvinder kort før tid i Sampdorias 1-0-sejr over Udinese.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 25. januar
Mandag 24. januar