Luk

Benfica-chef: Bernardo Silva er utaknemmelig

| International | 1 kommentar

Infoboks

FC Porto - Manchester City
Champions League gruppe C (01/12)
Oddset 5,60 4,20 1,58
bet365 6,00 4,20 1,53

Benfica-cheftræner Jorge Jesus er ikke tilfreds med Manchester Citys Bernardo Silva, der har blandet sig i portugisernes præsidentvalg. 

Bernardo Silva trådte sine første fodboldår hos Benfica, hvor han var frem til 2014, inden han skiftede til AS Monaco. 

Sidenhen er offensivspilleren havnet hos Manchester City, hvor han er blevet en stor profil, men det forhindrer ham ikke i at blande sig i præsidentvalget i barndomsklubben. 

Her har Bernardo Silva opfordret til, at der vælges en ny præsident, da klubben er blevet for selvtilfredse under den nuværende præsident, Luis Filipe Vieira, ifølge Manchester City-spilleren. 

Silva roser da også præsidenten, men hans kommentar er alligevel faldet Benfica-træner Jorge Jesus for brystet. 

- I mange år har jeg ikke ønsket at snakke om Bernardo Silva, for han gav også mig problemer, hvilket er okay med mig nu. 

- Nu er han så efter den præsident, der hjalp ham med at udvikle sig og som fortsætter med at skabe gode forhold for unge spillere, så de kan skifte til endnu bedre klubber, som tilfældet var med ham. Det er meget utaknemmeligt. 

- Der er mange fejl, som en mand kan have, men den værste er at være utaknemmelig. Du kan have forskellige ideer, men du kan ikke være utaknemmelig, siger Jorge Jesus på et pressemøde forud for Europa League-kampen mod Standard Liege.

 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 1. december