Luk

Benfica gav Sporting tæsk og snuppede trofæ

| Super Cup | 1 kommentar

Infoboks

Benfica - Sporting CP 5-0
Super Cup
40' 1-0 Rafa Silva
60' 2-0 Pizzi
64' 3-0 Alex Grimaldo
75' 4-0 Pizzi
89' 4-0 Idrissa Doumbia
90' 5-0 Chiquinho

Benfica vandt hele 5-0 over Sporting CP, da de to hold mødte i den portugisiske Super Cup.

Benfica og Sporting CP satte søndag aften gang i sæsonen, da de to portugisiske topklubber mødte i Super Cuppen.

Her vandt Benfica en ganske komfortabel sejr, og Sporting CP må håbe, at kampen ikke bliver et billede på niveauforskellen mellem de to hold i den kommende sæson.

Første halvleg var ellers meget lige, men kort før pausen slog Benfica til for første gang. Pizzi sendte et præcist indlæg lige i fødderne på Rafa Silva ved bagerste stolpen, der afsluttede første gang og gjorde det til 1-0.

Et kvarter efter pausen var rollerne byttet om. Rafa Silva erobrede bolden på kanten af Sporting CP-feltet, inden han spillede bolden på tværs til Pizzi, der fordoblede føringen.

Kun fire minutter senere gjorde Alex Grimaldo det til 3-0, da han sendte et direkte frispark i kassen.

Med et kvarter tilbage kombinerede Rafa Silva og Pizzi sig igen igennem modstandernes defensiv, inden sidstnævnte scorede for anden gang i kampen og gjorde det til 4-0.

Afklapsningen blev total til sidst, hvor Idrissa Doumbia blev vist ud efter 89 minutter, inden Benfica to minutter senere scorede til 5-0. Chiquinho var manden, der fik prikket bolden i kassen efter en omgang klumpspil foran målet.

Med sejren spillede Benfica sig op på otte Super Cup-trofæer, hvilket er samme antal som dagens modstander. Begge har dog et stykke op til Porto, der har vundet hele 21.


Af Jonas Sand
Onsdag 23. september