Luk

Benfica i vildt comeback efter rødt og selvmål

| Europa League | 1 kommentar

Benfica så ud til at sætte alle point over styr, men fik kæmpet sig tilbage trods mere end en time i undertal.

Nicolas Otamendis nødbremse så længe ud til at få seriøse konsekvenser for Benfica, der ellers fik sig en lynstart mod Rangers i Europa Leagues gruppe D.

Efter bare et enkelt minut fik portugiseren nemlig presset sig til bolden lige uden for skotternes felt, og en tværaflevering fra Silva ramte Goldson, som sendte bolden i eget net.

Men tyve minutter senere gjorde den tidligere Manchester City-stopper det så noget sværere for Benfica, da han trak en nødbremse på Kent, der var fri igennem mod mål.

Det blev takseret til rødt, og så måtte portugiserne spille med en mand i undertal i mere end en time.

Rangers overtog kampen herfra og bare minutter efter udvisningen faldt endnu et selvmål, da Taverniers indlæg blev braget i eget net af Goncalves til 1-1 på tavlen og i selvmål.

Minuttet efter var Kamara på spil for skotterne, og hans flade afslutning på kanten af feltet var nok til at overliste Vlachodimos i Benfica-buret.

Fem minutter inde i anden halvleg tog Morelos spændingen ud af opgøret for en stund, da han satte sidste fod på nok et indlæg fra Tavernier til 3-1.

En scoring af Silva et kvarter før tid bragte dog noget spænding tilbage i opgøret, men det skulle ende 2-3 til Rangers.

Til sidst fik Benfica sågar udlignet, da Darwin Nunez i overtiden sendte bolden i mål til resultatet 3-3 stik imod spillets gang.

Oplagt svensker sikrede polsk sejr

Andetsteds i samme gruppe D havde både Lech Poznan og Standard Liege deres første point i turneringen at spille om, da de bragede sammen.

Det skulle være de polske værter, der trak sig sejrsrige ud af det opgør, især takket være 20 gode indledende minutter.

To gange var indlæg fra venstre kanten for svære at have med at gøre for belgierne, så først Skoras og siden Ishak kunne score til 1-0 og 2-0 efter henholdsvis 14 og 22 minutters spil.

Standard Liege fik sig kort efter en lidt kuriøs udligning, da et langskud bankede på stolpen, ind i ryggen på Bednarek i Poznan-målet, og så kunne Lestienne prikke bolden, der lå på stregen, det sidste stykke i mål.

To minutter inde i anden halvleg bankede Ishak så sejren i hus, da nok et indlæg fandt den frie svenske angriber, der flugtede 3-1-målet i kassen.


Af Christian Ambæk

1 kommentar

bHoy1977 22:03          
Tak for de vigtige points i Europa til næste år Rangers :-( :-)
Tirsdag 19. januar