Luk

Bengtsson-assist sendte Sverige på sejrskurs

| EM | 0 kommentarer

Sverige vandt lørdag aften 4-0 på Malta i EM-kvalifikationens gruppe F og erobrer dermed andenpladsen i gruppen tilbage fra Rumænien.

FCK-backen Pierre Bengtsson havde ikke spillet på det svenske landshold, endsige været udtaget til holdet, siden 2015, da han i maj 2019 kom i kamp mod Færøerne i EM-kvalifikationen.

Lørdag var Bengtsson igen i startopstillingen for sit land, og fik lidt af en personlig oprejsning i den gule trøje, da han i EM-kvalifikationskampen på udebane mod Malta satte svenskerne på kurs mod tre vigtige point.

Bengtsson slog efter 11 minutter et hjørnespark ind i feltet, og her dukkede centerforsvareren Marcus Danielson op og headede 1-0 i kassen.

Svenskerne sad tungt på opgøret, og efter 58 minutter blev det 2-0, da Sebastian Larsson fra 11 meter-pletten udnyttede et straffespark for trøjeriv på Andreas Granquist.

Så var der for alvor hul på bylden, og kort tid efter blev det også 3-0 på et selvmål Andrei Agius, efter at Mainz-angriberen Robin Quaison havde forsøgt sig.

Larsson satte sit andet mål i kassen på et straffespark begået mod Quaison, og så cruisede svenskerne hjem til 4-0-sejr.

Med sejren tager svenskerne andenpladsen i Gruppe F tilbage fra Rumænien. Spanien fører gruppen suverænt. 


Af Thor Carlskov

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober