Luk

Bengtsson: Håber på bedre afslutning i FCK

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 3,05 3,45 2,29
Oddset 3,00 3,45 2,35
bet365 3,10 3,40 2,25

Pierre Bengtsson ser ikke sit skifte til Vejle, som at tiden i FCK er ovre. Forhåbentlig får jeg en bedre afslutning i klubben end på den her måde, siger han.

276 kampe, seks mål og 46 assists.

Det er, hvad Pierre Bengtsson står noteret for i FC København, men i dette forår får den 32-årige venstreback ikke chancen for at øge de tal.

På transfervinduets sidste dag blev Bengtsson nemlig udlejet til Vejle, hvilket blandt andet skyldes usikkerhed omkring mængden af spilletid i FCK i et vigtigt forår op mod EM.

- Jeg fik corona, og ting ændrer sig hurtigt. Sådan er fodbold, og så må man være lidt proaktiv nogle gange. Jeg kunne godt være blevet i FCK og havde måske også fået nogle muligheder der, men på grund af nogle forskellige ting synes jeg, at det her var en god mulighed, så jeg greb chancen.

- Der var nogle forskellige ting, der gjorde, at jeg var nødt til at vurdere situationen, og jeg vurderede, at Vejle ville være det bedste for mig her i foråret, siger Pierre Bengtsson til bold.dk.

Var det på eget initiativ eller på opfordring fra William Kvist og Jess Thorup?

- Det var jo mig, der tog beslutningen, så det var vel primært min beslutning til sidst.

Var det en svær beslutning?

- Ja selvfølgelig. Under normale omstændigheder havde jeg ingen planer om at spille i en anden dansk klub, og jeg ser også frem til at komme tilbage til FCK til sommer, hvor jeg har ét år tilbage af min kontrakt.

- Jeg ser det ikke, som om min tid er ovre i FCK. Forhåbentlig får jeg en bedre afslutning i klubben end på den her måde. Jeg ser frem til det sidste år, som jeg har tilbage af den nuværende aftale med FCK, siger Bengtsson.

Så der er en klar plan om, at du skal tilbage til sommer?

- Ja. Det er det, jeg siger nu i hvert fald. Det ville være lidt federe at spille næste sæson i FCK og ikke skifte klub igen. Det er den fremtid, jeg ser lige nu, og så må vi se, hvordan det bliver.

Så du regner ikke med, at du har spillet din sidste kamp for FCK?

- Det håber jeg i hvert fald ikke. Jeg vil gerne spille flere kampe for FCK, slår Bengtsson fast.

Er du begyndt at gøre dig nogle overvejelser i forhold til at skulle stoppe karrieren på et tidspunkt?

- Man må se, hvordan man føler sig i kroppen, men jeg føler mig stærk nu. Jeg har en god fysik, så forhåbentlig kan jeg blive ved et par år endnu, men der er ikke noget, der siger, at jeg ikke kan slutte min karriere i FCK. Det ville også være fantastisk, hvis jeg kunne det.

Håbet om EM

En væsentlig årsag bag Pierre Bengtssons udlejning til Vejle er sommerens EM-slutrunde, som han håber om at blive udtaget til.

- Personligt er det et vigtigt forår for mig, hvis man ser på, at der kommer en slutrunde til sommer, som jeg håber at blive en del af med Sverige.

- Selvfølgelig har jeg kontakt med landstræneren, og han håber jo, at alle spillere spiller så mange kampe på så højt niveau som muligt. Selvfølgelig er Vejle noget andet end FCK, men det er alligevel den samme liga, så vi spiller mod de samme hold.

- Det er vigtigt for mig at præstere godt for Vejle, som er det vigtigste, og hvis jeg så også kommer med til EM, er planen jo lykkedes fuldstændig, siger Bengtsson til bold.dk.

Pierre Bengtsson står noteret for 34 landskampe for Sverige, der til EM er i gruppe E med Spanien, Slovakiet og Polen.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

Funkeeh 11:39          
[...] Selvfølgelig er Vejle noget andet end FCK, men det er alligevel den samme liga, så vi spiller mod de samme hold.
Ja indtil slutspillet i hvert fald. Derefter skal FCK spille mod FCM, Brøndby og AGF, mens Vejle skal møde Horsens og Lyngby
bruger 187313 12:00          
Du præsterede hvert fald godt for Brøndby, så tak.
ForzaVejleBoldklub 12:05          
Han spillede sig i hvert fald ikke tættere på EM med præstationen i går.
Jasperthesjasper 12:21          
Bliver man som Vejle fan ikke en smule irriteret over at have en mand i klubben som tydeligvis tænker mere på den klub han kommer fra end den klub han pt spiller i?

Der er vel som sådan intet odiøst i det - det gør de fleste udlejede spillere formentlig, men det er vel de færreste der så åbenlyst gør opmærksom på det?
biiiiib 12:35          
måske du skulle tage at koncentrere dig om at præstere for den klub du rent faktisk spiller for
Lahlav 14:13          
liver man som Vejle fan ikke en smule irriteret over at have en mand i klubben som tydeligvis tænker mere på den klub han kommer fra end den klub han pt spiller i?

Der er vel som sådan intet odiøst i det - det gør de fleste udlejede spillere formentlig, men det er vel de færreste der så åbenlyst gør opmærksom på det?
Derfor kan han da godt give sig 100% for Vejle, som man spiller for nu?

Og nej der er intet odiøst i, at han nævner det.
GerdaVejleBoldklub 14:34          
Tror du skal koncentrere dig om at spille for VB nu og hvad med den dyre fejl i går .... lad de andre hold ligge .....!!
Lørdag 6. marts