Luk

Benitez i modvind: Frygter ikke for mit job

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Everton - Liverpool 1-4
Premier League
9' 0-1 Jordan Henderson
19' 0-2 Mohamed Salah
38' 1-2 Demarai Gray
64' 1-3 Mohamed Salah
79' 1-4 Diogo Jota

Rafael Benitez er ikke bange for at miste sit job i Everton, hvor tingene på ingen måde kører på skinner. Onsdag tabte holdet 1-4 til lokalrivalerne Liverpool.

Everton er i store problemer i Premier League, hvor man efter onsdagens nederlag til Liverpool på 1-4 nu er nummer 14 og har fem point ned til nedrykning.

Holdet har ikke vundet i otte kampe i træk, men det får ikke holdets spanske træner til at frygte for sit job efter klubbens fans også ytrede utilfredshed med klubbens bestyrelse onsdag aften.

- Nej, jeg er en professionel, og jeg har nok erfaring. Jeg kan se et hold, der giver alt. Spillernes engagement er der. Vi skal analysere engagementet, indsatsen og spillernes vilje, og derefter skal vi træffe de rette beslutninger, siger han ifølge The Guardian og tilføjer om onsdagens kamp:

- Alle skal være skuffede. Vi har tabt derbyet, men vi tabte, fordi vi lavede fejl mod et tophold. Man har set, hvor mange penge Liverpool har brugt, og de har været succesfulde over de sidste år, og så kan dette ske, hvis man laver fejl. Måske ikke mod andre, men det sker mod tophold.

Evertons næste opgave er den 6. december mod Arsenal.


Af Jonas Dalgård
Søndag 23. januar
Lørdag 22. januar